Categories
Lifestyle

Beter leren slapen

Het slapen kan bij sommige mensen nog wel eens een groot probleem opleveren. Wanneer je niet goed slaapt, kan dit overdag ook problemen geven. Je slaap is erg belangrijk voor je gezondheid. Daarom is het verstandig om beter te leren slapen als je dat nog niet kan. Gelukkig zijn er wel een paar opties die je hebt om beter te leren slapen en deze zullen we hieronder kort uitlichten zodat je hiervan op de hoogte bent.

Wietolie en slapen

Wietolie is een olie die THC bevat. Dit soort olie kan je beter doen laten slapen. Wietolie slapen is heel erg makkelijk. Je hoeft er maar een paar druppels van onder je tong te doen en dit zal zijn werk gaan doen. Wietolie slapen duurt wel even voordat het werkt. Het duurt minimaal 20 minuten tot anderhalf uur voordat je hier wat slaperig van wordt.

Omdat wietolie slapen zolang nodig heeft om in te werken, kun je het van tevoren innemen dat is uiteraard ideaal als je dan op tijd naar bed zal willen gaan. Er zijn ook mensen die THC olie maken willen. THC olie maken is gelukkig niet moeilijk. Je hebt alleen maar de hars nodig en wat olie. De hars los je dan op en daardoor kun je THC olie maken. Het is wel altijd aan te raden om goed te kijken wat de verhoudingen zijn, maar dan zal je het in principe niet meer in de winkel hoeven gaan kopen.

Je ademhaling

Naast dat je THC olie zal kunnen gaan uitproberen, zal je ook naar je ademhaling kunnen gaan kijken. Je ademhaling kan erg veel voor je betekenen als je beter wilt gaan slapen. Dat komt door het feit dat je lichaam rustig wordt als je beter leert ademhalen. Zo ademen wij overdag ook niet altijd genoeg uit, hierdoor kan je lichaam soms wat onrustig gaan worden. Het is daarom verstandig om eens met je ademhaling aan de gang te gaan.

Je kan ademhalingsoefeningen proberen voordat je gaat slapen. Daarnaast zal je ook kunnen proberen om naar je ademhaling te gaan luisteren. Omdat je dan afgeleid bent van het slapen en je naar een geluid luistert, zal je eventueel makkelijker in slaap kunnen gaan vallen. Je kan je dan concerteren op heel wat anders dan op je ademhaling. Dan zal je direct merken dat het allemaal een heel stuk makkelijker gaat om in slaap te vallen. Je kan er dan voor kiezen om dit elke nacht te doen.