Categories
Lifestyle

Collectie uitbreiden

Drink je tijdens de koude dagen veel kopjes thee of koffie? Dan zou het goed kunnen dat er verschillende mokken te vinden zijn in jouw keukenkastje. Tijdens de koude dagen drink je vaak uit een grotere mok, maar zit deze al tussen jouw collectie? Een grote mok is er fijn als je veel thee drinkt of bijvoorbeeld een latte macchiato. Op de grote mokken staan vaak leuke afbeeldingen of teksten bedrukt, maar hoe leuk zou het zijn als je je eigen mok kan ontwerpen?

Drink met verschillende mokken

Als je veel koffie drinkt, dan kan het voorkomen dat als je verschillende soorten koffie drinkt, zoals latte macchiato, cappuccino of espresso, je verschillende mokken in huis hebt. Om onderscheid te maken tussen welke mok bij welke soort koffie hoort, kan je een mok met tekst laten bedrukken. Zo kan je duidelijk zien dat het kleinste kopje voor de espresso is, omdat er het woord espresso op is gedrukt. Als je kast vol staat met verschillende glazen en mokken, weet je na een tijdje niet meer welke mok waarvoor gebruikt kan worden. Als een mok met tekst is gedrukt, dan is het overzichtelijker in de kast.

Kerst komt eraan

De Kerstdagen komen er binnenkort weer aan, We gaan nu al een beetje nadenken wat we onze familieleden cadeau gaan geven. Is het een verwen setje bij de drogisterij net als vorig jaar of ga je dit jaar voor iets anders? Op het internet zijn veel verschillende dingen die je kan geven als een leuk Kerstcadeau. Bijvoorbeeld een leuke badjas voor je moeder met haar naam erop, een kerstbal met een foto van je kleintje voor opa en voor je lief een keukenschort met zijn naam erop. Door naar een Kerstcadeau te kijken die je kan personaliseren, maak je het cadeau uniek en persoonlijker.

Fijne feestdagen!

Tijdens de feestdagen wil je elkaar in het zonnetje te zetten, dit laat je blijken door samen te komen en een leuk cadeautje voor elkaar mee te nemen. Een cadeautje hoeft niet groot te zijn, het gaat om het gebaar dat je aan elkaar denkt en dat die persoon veel voor je betekent. Het kan bijvoorbeeld een mooie bedrukte mok zijn of een tegeltje met een persoonlijke quote erop. Wil je toch een wat groter cadeau geven? Dan kan je denken aan een gepersonaliseerde wellness set, prachtige theedoos met een persoonlijke boodschap of een uniek badlaken.