Categories
Lifestyle

De ideale thuisblijf vakantie

We gaan dit jaar nergens meer naartoe en de mensen die dit jaar wel op vakantie zijn geweest, dat zijn er maar weinig. Maar dat vakantiegevoel dat is wel heel prettig en daar laden we ook van op. Door de geldende maatregelen zit op dit moment zelfs een vakantie in eigen land er niet in. Dan moet je die maar thuis verzorgen. Maar hoe doe je dat? In deze blog vertel ik je over mijn ervaringen en aanpak hiermee. Lees je mee?

Alles klaar voor de ontspanning

Goed, je hebt een paar dagen ‘vakantie’ gepland maar nu? Allereerst moet je zorgen voor een vakantie omgeving. Omdat je thuisblijft, is het makkelijk om in de dagelijks gang van zaken te glippen. Zorg dat het huis helemaal opgeruimd is. Wassen moeten gedraaid zijn en de boel moet spiksplinternieuw schoon zijn. Alleen zo voorkom je dat je tijdens je vakantiedagen gaat opruimen en er is niets wat je meer uit de vakantiestemming haalt dan het idee dat ‘moet opruimen’. Zorg ook dat je werkzaamheden gedaan zijn en laat die mail maar uit de komende dagen.

Plan leuke dingen

Met wie je ook besluit deze vakantie te vieren, plan een aantal leuke dingen. Goed, op dit moment is er niet zo veel open. Maar je kan genoeg doen! Ga voor een wandelingetje in het bos of plan samen een leuke sportsessie in de buitenlucht. Liever iets binnen? Nu de restaurants dicht zijn, kan je thuis in veel gevallen een maaltijd box bestellen van je favoriete restaurant. Thuis zet je de boel volgens de instructies in elkaar. Een leuke activiteit en een heerlijke maaltijd in één!

Ga voor de ultieme ontspanning

Maar je hoeft niet iets te doen, het is immers vakantie! Rol je liever op de bank met een film. Dan kan dat natuurlijk ook. Of misschien maak je een warm bad klaar en ga je voor extra huid en haar verzorging. De dagen zijn speciaal voor jouw vakantie dus hoe je ze ook in wilt vullen, dat is helemaal aan jou.

Verwen jezelf met een verlaat kerstcadeau

Verwen jezelf of elkaar ook met een fijn cadeau. Zoals bijvoorbeeld Bjorn Borg boxers. Deze boxers zijn enorm comfortabel. En je kan ze meteen uitproberen in je vakantie. Wie houdt er niet van cadeaus? En helemaal als je er ook echt wat aan hebt.

Zo zie je maar dat je je vakantie heus niet hoeft te missen.