Categories
Nieuws

Leuke glamping artikelen voor in de winter

Glamping is een nieuwe trend waar nog niet iedereen mee bekend is. Glamping is een combinatie van kamperen en luxe: oftewel camping op een glamour manier. Maar welke Glamping artikelen kunnen nou echt niet ontbreken tijdens een glamping winter ervaring? We zijn voor je op onderzoek uit gegaan!

Dekentjes voor de camping

Over bijna de hele wereld koelt het in de avond en nacht flink af in de winter. Daarom is het erg belangrijk om een heerlijk dekentje te hebben op jouw glamping locatie. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende soorten dekentjes met printjes en vaak nog van wol gemaakt die jou echt wel warm kunnen houden. Wanneer je naar een glamping bestemming gaat waar het ontzettend koud, is vergeet dan niet de winterslaapzak in te slaan om je warm te houden.

Thermomokken

Wanneer het winter is willen we natuurlijk zoveel mogelijk warmte. Ga daarom voor je glamping ervaring op zoek naar een modieuze thermomok. Meestal vind je op de glamping locaties wel een koffiezet apparaat of een waterkoker. Met deze thermomokken blijft jouw drinken een stuk langer warm zonder dat jij je handen hoeft te verbranden!

Vuurkorf

Tijdens de koude wintermaanden is niets leuker dan met zijn alle rond de vuurkorf zitten. Lekker dik gepakt aangekleed marshmallows branden en liedjes zingen. Wanneer je gewoon gaat kamperen neem je vaak niet zoveel spullen mee. Gelukkig beschikken de meeste glamping locaties over zo’n heerlijke vuurkorf.

Olielamp

Het wordt vroeg donker in de wintermaanden, daarom is het belangrijk dat je voldoende licht in je tent hebt. Wanneer je een glamping tent huurt zit er vaak al licht in. Maar wanneer je in het donker een wandeling wil maken over het terrein is het vaak erg donker. Daarom moet je echt een olielamp aanschaffen.

Warme kleren

En tot slot natuurlijk warme kleren want tijdens de winter kan het flink afkoelen. Ondanks dat de meeste glamping tenten wel wat kou uit de tent kunnen houden adviseren we je sowieso warme kleren mee te nemen, want je weet het nooit!