Categories
Mode

Verschillende soorten dames winterjassen

Het duurt niet zo lang voordat de dagen weer koud gaan worden. Dit betekent dan ook dat je op zoek zal moeten gaan naar een goede winterjas, je wilt tenslotte niet hebben dat je heel de winter lang loopt te kou kleumen. In 2018 zijn er veel nieuwe soorten jassen op de markt gekomen, iedere jas heeft zo wel zijn eigen voor en nadelen. Om jou te voorzien van de nieuwste mode hebben we voor jou in dit artikel gekeken naar de soorten winterjassen die je echt zou moeten overwegen voor de koude dagen. Zo zal je heerlijk warm de winter doorkomen!

Een parka

De parka is nog altijd een van de beste soorten dames winterjassen die je maar kunt halen. Het voordeel van een parka is dat deze een stuk langer zijn dan de andere soorten jassen, hierdoor zal je dan ook niet zo snel last hebben van koude benen. Er zijn diverse soorten parka’s te vinden, zo heb je ze met bont maar je hebt ze ook zonder bont. Het is een beetje een afweging maken voor jezelf, wat vind jij nu echt leuk om te dragen.</sp

De mantel

De mantel is natuurlijk ook nog altijd ontzettend bekend onder de dames. De mantel is ideaal om goed gekleed de dag door te komen, voor de vrouwen die op kantoor werken is dit de ideale soort dames winterjas. Door middel van een mantel heb je het altijd weer lekker warm, maar blijft je outfit er gewoon schitterend uitzien. De killer combi voor de dames die van smart casual houden!

De bubblecoat

De jassen die horen tot de bubblecoat categorie zijn niet alleen maar voor de heren, ook de dames winterjassen van deze soort zijn een uitstekende toevoeging voor bij jou in de kledingkast. Het mooie van deze jassen is dat ze vaak een wat slanker model hebben, hierdoor zal de jas niet te los ogen. Ook zijn deze dames winterjassen beschikbaar in heel wat soorten kleuren, zo zal je ook kunnen kiezen voor een roze bubblecoat!

De trenchcoat

Als laatste moeten we natuurlijk nog even de trenchcoat benoemen. Deze jassen blijven elk jaar weer ontzettend populair onder de dames, veel vrouwen hebben er dan ook wel een. Het is een jas die voornamelijk voorkomt in de Hollywood films, niet zo raar dus dat je deze ook steeds vaker in ons land terugziet. De knoopjes en het gespje zijn altijd weer een leuke toevoeging, dé jas voor iedere vrouw die wel eens wat anders wilt.

Er zijn genoeg soorten dames winterjassen te vinden die je deze winter nog mooi kunt halen. Door dit grote aanbod is er voor iedere vrouw wel een jas te vinden die helemaal past bij wat je in gedachten hebt. Als je snel bent kan je nog mooi gebruik maken van de korting, wanneer de nieuwe wintercollectie komt wordt namelijk alles weer een stuk duurder. Wees dus op tijd met shoppen!