Categories
Wonen

3 tips om thuis te doen wanneer je tijd over hebt!

Even een keer wat tijd over? Dan hebben wij drie dingen die je kan doen zodat jij je niet gaat vervelen!

#1 Series die je nog nooit zag

Begin met het kijken van series die je nog nooit hebt gezien of nooit hebt kunnen zien! Dit kan namelijk gebeuren wanneer je films en series kijkt via Netflix. Aangezien Netflix landblokkades oplegt kan het zo zijn dan jij in Nederland (of andere landen in Europa) geen toegang hebt tot films en series uit Amerika. En laten we eerlijk zijn, die Amerikanen kunnen wel een filmpje maken! Wat je dan kan doen is gebruik maken van een VPN verbinding, dit zorgt ervoor dat er niet achterhaalt kan worden vanaf waar jij Netflix gebruikt. Wij raden in principe de Nord Vpn review aan. Hier lees je alles over de Nord VPN. Ben je op zoek naar een andere VPN? Check dan ook eventjes deze vpn reviews.

#2 Dit wil je eigenlijk niet, maar geeft je wel voldoening: Schoonmaken

Je wilt zo graag je huis schoon houden, maar het lukt je gewoon niet want je hebt er geen tijd voor. Letterlijk elke keer wanneer je thuis komt word je chagrijnig van hoe je huis eruit ziet. Dus probeer je na werk nog wat schoon te maken, maar ver kom je niet want je bent er gewoon te moe voor. Elke keer hetzelfde verhaal, en hierdoor blijft je huis vies. Het is nu dus tijd, wanneer je wat tijd over hebt om is grondig te gaan schoonmaken. Wanneer je dit doet, dan is het voor de aankomende tijd goed schoon en heb je er geen last meer van! Vervolgens is het natuurlijk belangrijk dat je een en ander bijhoudt. Aangezien je een grondige schoonmaak hebt gedaan is het nu zaak om elke keer alles een klein beetje bij te houden!

Het eerste wat je kunt doen voordat je misschien ernstige kalkaanslag en schimmel ziet verschijnen in je badkamer, waardoor je weer nieuwe tegels moet kopen. Is elk weekend je badkamer  schoonmaken, gewoon eventjes een doekje er doorheen halen. Doordat je dit elk weekend doet in plaats van elke maand of elk kwartaal, zorg je ervoor dat je badkamer op langere termijn schoon blijft en je daardoor niet grote en grondige schoonmaken hoeft te doen.

schoonmaken

Gelijk actie ondernemen bespaart je een heleboel tijd en troep

Nu gaan we verder naar de twee plekken waar je volgens mij het meest te bevinden bent in huis. Je slaapkamer en natuurlijk de woonkamer. Om deze schoon te houden moet je gelijk actie ondernemen. Dus kies ervoor om je avondmaaltijd op de bank weg te werken? Breng dan gelijk je bord en glas weg nadat je klaar bent. Om het nog mooier te maken kun je proberen om na elk servies die je gebruikt, gelijk af te wassen. Of ze te hergebruiken. Dit helpt ook om de keuken schoon, netjes en hygi├źnisch te houden. Marja, terug naar de woonkamer. Heb je kussens op de bank waarop je elke keer leunt? Zet ze nadat je de woonkamer verlaat weer recht. Dit is misschien een klein onderdeel van je probleem, maar je woonkamer oogt hierdoor wel een stuk netter. En Behalve dat is het een kleine moeite.

#3 Sporten voor je plezier!

We hebben het hier niet over standaard sporten om fit te blijven, maar gave sporten uitproberen of meedoen aan sportevenementen. Denk bijvoorbeeld aan meedoen met een (Strong Viking) Mud Run! Of ga bijvoorbeeld een keer een sport uitproberen waarvan je weet dat het niets voor jou is. Je zult zien dat het heel ander uitpakt dan je had voorgesteld!

mud run