Categories
Nieuws

5x waarom je tanden laten bleken

Een stralend witte glimlach kan je uitstraling en je zelfvertrouwen een enorme boost geven. Iedereen wenst mooie en witte tanden, echter hebben velen last van verkleurde tanden. Je tanden bleken is de oplossing voor een wit gebit. Meer zelfvertrouwen en een witte glimlach? In dit artikel geven wij 5 redenen om je tanden te laten bleken!

1. Stralend wit gebit

De belangrijkste reden voor het laten bleken van je tanden is natuurlijk een stralend wit gebit. Na het bleken van je tanden heb je weer een mooi wit gebit, waardoor je weer zelfverzekerd kunt glimlachen. 

2. Niet schadelijk

Een reden om voor een tanden bleken behandeling te kiezen is dat het niet schadelijk is voor je gebit. Je wilt witte tanden, maar natuurlijk niet ten koste van je gebit. Het laten bleken van je tanden kan meerdere malen gedaan worden zonder dat het schade aan je gebit veroorzaakt. Sommige mensen zijn na een behandeling al tevreden met het resultaat, terwijl andere meerdere behandelingen willen voor een wit gebit. Om het resultaat te behouden is het aangeraden om regelmatig je tanden te bleken. 

3. Tanden bleken in de buurt

Tegenwoordig kun je relatief gemakkelijk een specialist in tanden bleken bij jou in de buurt vinden. Neem bijvoorbeeld Witgebit Nederland, bekend van TV en radio, zij hebben 11 vestigingen door heel Nederland. Maar wil je thuis je tanden bleken? Dat kan natuurlijk ook door ergens een tandenbleek set te kopen. Vervolgens kan je zelf je tanden bleken. Echter adviseren wij om te kiezen voor een specialist.

4. Pijnloze behandeling

Een tandenbleekbehandeling is in de meeste gevallen geheel pijnloos. Soms kan het voorkomen dat je tijdens de behandeling een pijnscheutje in je tanden voelt. Dit komt maar af en toe voor. De meeste mensen die voor een tandenbleekbehandeling kiezen ervaren geen pijn. 

5. Relatief voordelig

Als je kijkt naar de vele behandelingen die er tegenwoordig beschikbaar zijn voor een mooiere uitstraling, dan is tanden bleken relatief voordelig. Je hebt slechts een paar behandelingen nodig voor een witter gebit, de behandeling is pijnloos en 100% veilig.  Dit kan je van veel esthetische behandelingen voor een mooiere uitstraling niet zeggen. Natuurlijk is de prijs afhankelijk van het aantal behandelingen dat je nodig hebt en waarmee jij tevreden bent. Wil je een paar tinten witter of wil je een écht wit gebit? Hoe meer behandelingen, des te duurder je uit bent.