Categories
Nieuws

Een auto huren lang weekend is zo geregeld

Heb je, tijdens de corona-crisis, je auto de deur uit gedaan? Dan ben je niet de enige. Een auto voor de deur hebben staan die je niet gebruikt, loopt alsnog flink in de papieren. Je verzekeringen, de wegenbelasting en het onderhoud gaan immers gewoon door. Net als de kosten die je maakt om te kunnen parkeren in de stad. Een veel betere optie is dan ook om gebruik te maken van een van de deelauto's van Greenwheels. Je kunt een auto lenen door gebruik te maken van de handige Greenwheels app. Je kunt een deelauto gebruiken voor het doen van de grote boodschappen of om een afspraak in een andere plaats te kunnen nakomen. Maar je kunt ook een auto huren lang weekend via deze app.

Een auto huren lang weekend zonder gedoe

Het probleem met het huren van een auto is vaak dat zo'n verhuurbedrijf ergens achteraf op een industrieterrein gevestigd is. Je moet daar dus zien te komen, misschien zelfs iemand vragen om je erheen te brengen omdat het openbaar vervoer op zo'n industrieterrein niet je-van-het is. Greenwheels vond dat dat anders moest kunnen en heeft een app ontwikkeld waarmee je zonder gedoe een auto huren lang weekend kunt, zonder gedoe!

Hoe werkt deze app?

Wil je een auto huren lang weekend? Dan heb je alleen een smartphone en een geldig rijbewijs nodig. Je downloadt de app op je telefoon en vult wat gegevens in. Al in een paar minuten kun je een auto huren bij Greenwheels. En dan komt het volgende goede nieuws: de huur/deelauto's van Greenwheels staan geparkeerd in heel Nederland. Er zijn maar liefst 2.150 auto's beschikbaar, de kans is dus groot dat er ook een auto van Greenwheels bij jou in de buurt staat. Je loopt naar de auto en haalt deze van het slot met behulp van de app. Snel en heel gemakkelijk.

Wat is het addertje onder het gras?

Je kunt lang zoeken naar het addertje, maar je zult het niet vinden. Gewoon omdat het er niet is. Je kunt erop rekenen dat de auto's van Greenwheels goed zijn onderhouden. Ook zijn de verzekeringen en de wegenbelasting geregeld. Zelfs de parkeerkosten voor de vaste plek en de kosten voor de brandstof zijn ingebegrepen bij de prijs. Zo kun je een auto huren lang weekend weg zonder onverwachte kosten. Je moet je alleen goed aan alle verkeersregels houden. Eventuele bekeuringen zijn wel voor jouw rekening, maar dat spreekt voor zich.