Categories
Financieel

Bij BridgeFund kun je zakelijk lenen, zonder bank!

Veel ondernemers hebben momenteel moeite het hoofd boven water te houden. Natuurlijk zijn er verschillende compensatieregelingen vanuit de Overheid, maar wat nu als deze voor jouw bedrijf net niet gelden of te lang op zich laten wachten? Je kunt dan bij BridgeFund aankloppen voor een zakelijke lening. Waar het in veel gevallen lastig is om een lening via een bank af te sluiten voor jouw onderneming, is dat bij BridgeFund al een stuk gemakkelijker. Natuurlijk zijn er wel eisen verbonden aan het aangaan van een zakelijke lening. Zo dient je bedrijf meer dan één jaar te bestaan en moet de omzet boven de € 75.000,00 per jaar liggen.

BridgeFund helpt jou te investeren in je bedrijf

Ook wanneer er geen crisis is in Nederland kan een zakelijke lening belangrijk voor je zijn. Met een zakelijke lening van BridgeFund heb je te maken met een korte looptijd en een rente vanaf 1,3 % dat is dus heel gunstig. Zo gunstig zelfs, dat veel bedrijven er voor kiezen om een zakelijike lening bij BridgeFund aan te gaan als ze willen investeren in hun bedrijf. Heb  je een nieuw bedrijfspand nodig? Of is het wagenpark van je transportbedrijf (deels) aan vervanging toe? Door een zakelijike lening aan te gaan tegen gunstige voorwaarden is dat allemaal te realiseren. Je kunt dan de reserves die je hebt opgebouwd laten staan en daadwerkelijk als reserve houden.

Een zakelijke lening is dus echt zakelijk

Het is niet de bedoeling dat je er thuis je badkamer van verbouwt. De toiletruimte op kantoor een opfrisbeurt geven dat is bijvoorbeeld wel weer een optie. Je kunt een zakelijke lening gebruiken voor herfinanciering (bijvoorbeeld van de hypotheek op je bedrijfspand), debiteuren die niet betalen, inslaan van voorraden, vervanging van inventaris, het betalen van je personeel in mindere tijden of het compleet verbouwen van je pand. Alles om ervoor te zorgen dat je in de nabije toekomst nog betere omzetten gaat draaien.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je terecht op de website. Op deze website wordt precies uitgelegd hoe BridgeFund werkt en wat er van jou wordt verwacht. Het wordt je ook al snel duidelijk dat je in vijf minuten een aanvraag kunt doen en al binnen 24 uur het geld op je rekening kunt hebben. Natuurlijk wordt je bedrijf getoetst, maar dat kan, met de technologie van nu, heel snel. Zo kun jij weer verder werken aan je toekomst en aan de toekomst van je bedrijf.