Categories
Nieuws

Café afhuren in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een locatie in Amsterdam voor een feestje, bedrijfsborrel, privédiner, presentatie, workshop of proeverij? Dan is het buren van je eigen café een leuke mogelijkheid. Bij Delirium Café in Amsterdam is het afhuren van het café mogelijk. Een cafe afhuren amsterdam is perfect als je een locatie zoekt om iets wil organiseren in Amsterdam. Naast het reguliere café van Delirium hebben zij nog twee kleinere ruimtes die verhuurd worden voor privé evenementen of bijeenkomsten. Wilt u tijdens de zomer een zaal huren? Dan is het ook mogelijk om het terras te betrekken bij de zaal. Zo kunnen er naast de 400 gasten binnen nog 250 gasten bij op het terras. 

Mogelijkheden zijn eindeloos

Er zijn diverse mogelijkheden om het café helemaal naar uw wensen aan te passen. Van borrel tot vergader opstelling. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Heeft u vragen over wat mogelijk is? Dan kunt u contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. Delirium Café denkt met u mee!

Gemakkelijk bereikbaar

Delirium Café is gevestigd vlakbij het centraal station in Amsterdam. Een evenement of bijeenkomst organiseren in Amsterdam? Dan is de bereikbaarheid natuurlijk ook belangrijk. Delirium Café is gevestigd op loopafstand, ideaal voor uw gasten! 

Flexibel

Als u een evenement organiseert dan heeft u hoogstwaarschijnlijk bepaalde wensen. Denk bijvoorbeeld aan een scherm, statafels of bepaalde feestversiering. Delirium Café is erg flexibel en denkt graag met u mee bij het organiseren van een evenement in Amsterdam.

Offerte voor café afhuren in Amsterdam

Wilt u een duidelijk beeld van de kosten voor het afhuren van ons café in Amsterdam? Dan is het via de website van Delirium Café mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ook is het mogelijk om een bepaald budget aan te geven, zodat wij rekening kunnen houden met de beste invulling van dit budget.