Categories
Business

De juiste vlees verpakking bestellen

Verkoop jij verschillende soorten vlees? Dan heb je een verpakking nodig om dit vlees  te verpakken.

Vlees dient gekoeld of bevroren verpakt te worden. Een sterke en compacte verpakking is hierbij erg belangrijk. Vlees is een vers product. Alles draait hierbij om de houdbaarheid, bescherming en snelle verkoop.  Hier kan de juiste vlees doos aan bijdragen. De verpakking geeft toegevoegde waarde door in de bedrukking recepten, informatie en tips te formuleren. Daarnaast dient een vleesverpakking haar sterkte te behouden in vochtige omstandigheden. De juiste vleesverpakking is ideaal als exportverpakking om het vlees in goede staat aan te leveren. Jij levert het vlees en wij ontfermen ons over de verpakking die volledig aan jouw wensen voldoen. Wij kunnen jou indien gewenst voorzien van advies over de karton soorten, constructie en afwerking. Wij hanteren korte communicatielijnen en daardoor kunnen we snel schakelen en komen we veelal dezelfde met een oplossing op maat.

Een bedrukte vleesdoos

Indien je de juiste vleesverpakking wilt bestellen, dan kan je kiezen uit twee verschillende vleesdozen. Zo kan je kiezen voor een luxe vleesdoor met full colour bedrukking. Deze maken het vlees dat jij aanbiedt visueel aantrekkelijk voor klanten om te kopen. Door de materiaalkeuze en afwerking van de verpakking ben je in staat om jouw vleesproducten te onderscheiden van overige aanbieders. Daarnaast kan je kiezen voor stevige omdozen die gemaakt zijn van massief karton. Gebruik de bedrukking slim en het vleesproduct verkoopt zichzelf. Deze sterke vleesdozen kunnen hoog gestapeld worden. Dit maakt deze omdozen zeer efficiënt. Tevens zijn deze omdozen in staat om een hoge belasting te dragen. Beide vleesverpakkingen zijn De keuze tussen deze vleesdozen is geheel aan jou. Indien gewenst kan je rekenen op advies op maat.

Straal duurzaamheid uit door een kartonnen vlees verpakking

Duurzaamheid wordt tegenwoordig steeds belangrijker en klanten hechten daar steeds meer waarde aan. Een vleesdoos die gemaakt is van karton straalt deze duurzaamheid uit. Als onderneming kan je bijdragen aan het milieu. De opwarming van de aarde en de negatieve klimaatveranderingen zijn zaken waar jouw onderneming direct wat aan kan doen door milieuvriendelijke vlees verpakkingen te introduceren. Wil jij graag duurzaam ondernemen? Onze vleesdozen zijn volledig duurzaam. Alle materialen zijn recyclebaar en composteerbaar. De inkten, lakken en lijmen zijn milieuvriendelijk en gemaakt van verschillende natuurlijke componenten. Wil je graag meer informatie over deze duurzame manier van verpakken of wil je meer weten over de mogelijkheden van vleesdozen? Bekijk dan de volgende website: https://www.remmertdekker.nl/site/nl.