Categories
Lifestyle

Doe jij ook mee aan deze interieurtrends?

Of je nu graag thuis zit of er juist liever op uittrekt, het afgelopen anderhalf jaar zijn we allemaal net iets meer huismus geworden dan we zouden willen. De plek waar je normaal gesproken thuiskomt na een lange dag werken, je voeten op de salontafel legt en je favoriete serie opstart, heeft er in korte tijd flink wat functies bij gekregen. Je huis is uitgegroeid tot sportschool, klaslokaal, kantoor, restaurant, ga zo maar door. Best belangrijk dus dat je jouw huis echt een thuis is waar je je fijn en comfortabel voelt. Een warme sfeer in huis is dan ook onmisbaar. Ben je jouw huis aan het restylen om dat ultieme gevoel thuis te creëren? Dan kan het geen kwaad je eens goed te verdiepen in de nieuwe woontrends. De belangrijkste trends bespreken we in dit artikel.

 

Au Naturelle

Grijs heeft plaats gemaakt voor beige en zandkleuren in de trend Au Naturelle. Beige is een ideale basiskleur voor de inrichting en bij uitstek een tijdloze kleurkeuze. Een compleet zandkleurig interieur is helemaal van deze tijd en zorgt in een handomdraai voor zowel rust als balans in bijvoorbeeld je woning en geest. Deze trend wordt perfect aangevuld met Gefineerd MDF. Je ziet het al vaker in restaurants en bij recepties, maar gefineerd MDF wordt ook steeds vaker voor privé doeleinden gebruikt als decoratief plaatmateriaal. Bij MDF fineer is de basisplaat van MDF beplakt met een dun laagje echt hout, waardoor het een erg natuurlijke uitstraling heeft. Breng jouw woning naar de top met een wand of stukje wand bekleed met MDF panelen.

 

Warm Futurism

Een woontrend die is opgebloeid uit de razendsnelle technologische ontwikkelingen, dat is Warm Futurism. Achter deze trend schuilt nieuwsgierigheid naar wat de toekomst ons gaat brengen en technologie speelt daarbij een belangrijke rol. Moderne lijnen en strakke vormen zetten tot actie aan en bewegen ons naar de toekomst. Helemaal in lijn met deze trend is de betonlook. HPL plaat betonlook zie je steeds vaker en geeft ieder project een robuuste uitstraling. Voor interieurtoepassingen wordt de HPL plaat betonlook beplakt op een basisplaat als spaanplaat of MDF.

 

Urban Rebel

De spring in het veld in het rijtje; woontrend Urban Rebel. Rebellie, provocatie, felle kleuren en enorme contrasten staan bij deze trend centraal. Uitgesproken fotografie en opvallende, bijzondere kunstobjecten vullen deze trend perfect aan. Niets is hier te gek. Maak statements in huis met een sterk contrast in vorm, materiaal en kleur. In het oog springende items geven een eenvoudig interieur binnen no time een spannend en persoonlijk karakter.