Categories
Lifestyle Nieuws Reizen

Een auto leasen is voordelig

Wil jij zonder zorgen een auto leasen voor eigen gebruik? Dan kun je het best een Private Lease auto kiezen. Zo kun je zelfs in jouw droomauto rijden en dat voor een scherpe prijs. Je kunt al voor een lage maandbedrag, een goed auto leasen en dit maakt leasen bij velen gewenst. 

Wat is private leasen? 

Private Lease is het leasen ofwel huren van een auto tegen een vaste bedrag die je maandelijks betaald. Dit is vrij handig doordat je niet in een keer een super hoge bedrag hoeft te betalen voor een auto. Bovendien kun je ook de looptijd van jouw Private Lease bepalen. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld na 2 jaar een nieuwere of een andere auto kunt leasen. Dit is natuurlijk erg handig en fijn. Zo zul je blijven rijden in de nieuwste en beste auto’s. Bovendien kent Private leasen veel voordelen. De motto van een Private Lease is het volgende: ‘Geen gedoe’. Dit houdt in dat je in principe niks hoeft te regelen. je krijgt een vaste bedrag en die betaal je. Verder hoef je alleen te tanken en natuurlijk af en toe je auto schoon te maken. De rest wordt dan berekend in het maandelijkse bedrag die jij moet betalen. Hierdoor voorkom je ook extra onnodige kosten. 

 

Occasion of splinternieuw? 

Als het gaat om private lease kun je een keuze maken uit de occasion auto’s en de nieuwe auto’s. Het verschil tussen deze twee, is dat de een al eerder gebruikt is. Doit houdt in dat de occasion auto’s simpelweg tweedehands zijn. Veel mensen vinden het niet problematisch om tweedehandse auto’s te leasen. Deze zijn bovendien wat goedkoper dan de nieuwere auto’s, die eerder geen baas gehad hebben. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de nieuwe auto’s. Hierbij heb je vaak te maken met auto’s die vrij nieuw op de markt zijn. Je kunt denken aan verschillende automerken als het gaat om Private Lease. Denk bijvoorbeeld aan Mini cooper, Fiat500, Hyundai, Seat en Volkswagen. 

 

De prijzen.. 

De prijzen van de auto’s kunnen enorm verschillen van elkaar. Je kunt bijvoorbeeld voor €220 euro al een auto leasen. Echter is dit afhankelijk van de verzekering die je er bij neemt, de aantal kilometers die jij wilt rijden in 1 jaar en de looptijd van deze contract. Hiernaast kun je natuurlijk ook kiezen voor verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld je banden vervangen en/of kiezen. Ook de kleur van de auto kan het maandelijkse bedrag laten stijgen. Zo kan het bedrag wel stijgen tot €750 euro. Dit ligt natuurlijk ook aan het model van de auto en de opties die je er bij neemt. Private Lease is momenteel erg in en dat is natuurlijk niet voor niets!