Categories
Lifestyle

Hoe bewaar jij belangrijke pasjes?

Tegenwoordig lopen nog maar weinig mensen rond met een overvolle portemonnee gevuld met brief- en muntgeld. We maken massaal gebruik van pasjes. Denk bijvoorbeeld aan je pinpas, rijbewijs of de kortingskaart van jouw favoriete winkel. Het fijne aan het gebruiken van pasjes, is dat je niet meer al dat contant geld bij je hoeft te houden. Lekker geordend dus. Je moet natuurlijk wel een goede manier vinden om jouw belangrijke pasjes overzichtelijk te bewaren. 

Handige pasjeshouder

Houd jij van praktisch? Dan zijn de handige pasjeshouders een echte aanrader voor jou. Dit zijn kleine houders die je makkelijk in een voorvakje van je tas of zelfs je broekzak kan stoppen. Dat is natuurlijk erg fijn in tegenstelling tot een overvolle portemonnee met bonnetjes, pasjes en contant geld. Steeds meer mensen kopen handige pasjeshouders die een kliksysteem bevatten. Met slechts een klik worden al jouw pasjes overzichtelijk getoond. Zo hoef je nooit lang te zoeken naar het pasje dat je op een bepaald moment nodig hebt. Een pasjeshouder brengt dus veel gemak met zich mee.

Telefoonhoesje 

Vergeet jij vaker je portemonnee thuis? Dat is begrijpelijk, aangezien het tegenwoordig ook mogelijk is om met je telefoon te betalen. Toch moet je altijd je belangrijke pasjes bij je hebben. Zo is een rijbewijs nodig wanneer je met de auto op stap gaat en is een bonuskaart essentieel als je voordelig boodschappen wilt doen bij de supermarkt. Het is aan te raden om een telefoonhoesje te kopen die bovendien als pasjeshouder kan dienen. Steeds meer bekende merken bieden dit aan. Naast dat het ervoor zorgt dat je nooit meer je belangrijke pasjes vergeet, is een telefoonhoesje met een pasjeshouder een populair en hip product. 

Stijlvolle portemonnee

Houd jij van traditioneel en heb jij nog weleens contant geld bij je? Ga in dat geval voor een stijlvolle portemonnee. Zo kun je eenvoudig pasjes én contant geld opbergen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten, maten, kleuren en stijlen. Voor ieder is wat wils. Wil jij een portemonnee kopen? Dan is het leuk om op de hoogte te zijn van de laatste trends. Een portemonnee wordt tegenwoordig namelijk steeds meer dan een mode-item gezien. Zo is het een trend om de kleur van jouw portemonnee te laten matchen met andere modeaccessoires die jij vaker draagt of gebruikt. Ook is het in om te gaan voor natuurlijke kleuren, zoals beige of groen. Enthousiast geworden en ben je nu op zoek naar een portemonnee heren? Of voor dames? Er zijn genoeg online webshops die leuke stijlen aanbieden.