Categories
Nieuws

Hoe leer je jezelf écht goed kennen?

Leren doe je elke dag. Je leert jezelf steeds beter kennen. Denk hierbij aan je goede en mindere punten. Soms ben je zoekende. En hier kan je dan ook wel wat hulp bij gebruiken. Heb je er wel eens nagedacht over het raadplegen van een helderziende? Misschien kan diegene jou helpen met het beantwoorden van lastige vragen.

Wat houdt het precies in?

Tegenwoordig worden steeds meer telefonische consulten gehouden met een helderziende. Dit kan geheel anoniem. Niemand hoeft te weten wie jij bent. De helderziende kent je niet persoonlijk. Hierdoor krijgt de helderziende pure boodschappen door over jou als persoon. Hierdoor kan je open en eerlijk zijn. De helderziende kan je helpen in moeilijke tijden. Maar ook als je gewoon benieuwd bent naar je toekomst of als je bepaalde vragen hebt over het leven. Is er bijvoorbeeld iemand recent overleden die erg dicht bij je stond? Hoe fijn is het als een helderziende je aan kan geven dat deze dierbare nog steeds bij je is. Dit zijn kleine dingen die jou enorm kunnen helpen bij je ontwikkeling en rouwproces.

Diverse buitennatuurlijk gaven

Mediums, paragnosten of helderzienden hebben diverse gaven. Zo kan een helderziende ook helderhorend en helderruikend zijn. Een helderziende ziet helderziende visioenen. Zij kunnen beelden waarnemen die een normaal persoon niet ziet. Dit zijn bijvoorbeeld beelden van gebeurtenissen die op een ander tijdstip en/of op een andere plaats plaatsvonden. Dit kan zowel in de toekomst als in het verleden zijn. Of misschien wel juist in het heden. Ze krijgen diverse berichten door. Als iemand helderhorend is, houdt het in dat hij of zij informatie doorkrijgt van een gids of een beschermengel. Iemand wilt jou dus iets vertellen die als jij persoon zelf niet kunt weten.

Er zijn een aantal elementen waardoor het mogelijk is om erachter te komen of er sprake is van paranormale gaven Je hoort bijvoorbeeld geluiden die anderen niet horen. Je kan ook andere aura’s voelen. Denk hierbij aan energievelden. Hierdoor voel je dat er iemand bij je in de buurt is. Daarnaast komt het vaak voor dat men veel informatie binnenkrijgt door het gebruik van een voorwerp. Denk hierbij aan informatie over de eigenaar van het onderwerp. Er zijn allerlei manieren om meer over jezelf te weten te komen.