Categories
Mode

iPhone 13 pro hoesje

Het is weer zover. Apple heeft een nieuwe versie van de iPhone uitgebracht! Dit keer de iPhone 13. Deze is gereleased op 24 september 2021 en nu dus beschikbaar. Hiervan zijn natuurlijk verschillende opties uitgebracht. Zo ook de iPhone 13 pro. Deze versie heeft dezelfde grootte als de normale iPhone 13. Om je toestel goed te kunnen beschermen is het aanschaffen van een Iphone 13 pro hoesje een goed idee.

Keuze uit een aantal kleuren

Wanneer je nét wat extra opties wilt hebben bij je iPhone, dan is de keuze voor een iPhone 13 pro een goede optie. Als het gaat om de kleur, dan zijn er een aantal opties beschikbaar. Denk hierbij niet aan felle kleuren, de uitvoering is namelijk wat basic. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn: Grafiet, goud, zilver en Sierra Blue. Nu denk je wellicht, wat is grafiet? Deze kleur is te vergelijken met zwart. De keuze van de kleur kan voor een bepaalde groep afhankelijk zijn van het Iphone 13 pro hoesje. Het is daarom verstandig om goed na te denken wat voor combinatie je hierin wil maken. 

Welk Iphone 13 pro hoesje past bij jou?

Veel mensen schaffen naast een toestel ook gelijk een hoesje aan om deze goed te beschermen. Voor een iPhone 13 pro hoesje zijn daarom genoeg opties beschikbaar. Als je graag de kleur van je toestel in beeld wil houden, dan is het verstandig om te gaan voor een doorzichtig iPhone 13 pro hoesje. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het voor jou helemaal niet belangrijk is welke kleur het toestel heeft en graag voor een sprekend hoesje wil gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dierenprints, prints uit de natuur of een stippenpatroon. De opties zijn oneindig. Wanneer je graag een iPhone 13 pro hoesje wil die niet doorzichtig is, maar ook niet van printjes houdt, dan is het wellicht een optie om voor een flip hoesje te gaan. Naast de ruimte voor verschillende pasjes, bedekt het de kleur van je toestel én is een rustige kleur nog steeds mogelijk. Praktisch en handig. 

Genoeg opslag 

Apple heeft bij elke nieuwe release verbeteringen zitten in het toestel. Zo ook de capaciteit van het toestel. Waar eerder de optie voor 64GB was, is dit nu niet meer mogelijk. De verschillende capaciteiten zijn: 128GB, 256GB, 512GB en zelfs 1TB. De optie voor 1TB is niet mogelijk bij de normale iPhone 13, maar wél bij de Pro en de Pro Max.