Categories
Wonen

Je eigen jacuzzi in de tuin

Het woord jacuzzi is afgeleid van het Latijnse woord Jacus, wat bad betekent. De jacuzzi heeft een reputatie opgedaan als de ultieme ontspanning. Je kunt er alleen van genieten of met je vrienden en familie in je eigen bubbelbad in je eigen achtertuin. Want wat is er nou lekkerder dan een jacuzzi in de tuin? Deze jacuzzi is dan altijd tot je beschikking en je kan erin met wie je maar wilt. Jacuzzi’s bestaat al tientallen jaren en het wordt steeds populairder in spa's en gezondheidsclubs, maar dus ook thuis bij de consument. De jacuzzi vertegenwoordigt de ultieme luxe en ontspanning van het gevoel dat je bij de spa krijgt. Het is een plek waar mensen kunnen gaan zitten, hun ogen sluiten, ontspannen met een tijdschrift en gewoon genieten van de warmte van het bad. 

Gevoel van luxe 

De jacuzzi vertegenwoordigt een nieuw hoofdstuk in persoonlijke verjonging en zelfgenezing. De jacuzzi is uitgevonden door ingenieurs die op zoek zijn naar ruimte in zwembaden, door artsen die een eigen kamer willen hebben waar ze konden ontspannen, door spa's die op zoek zijn naar een alternatief voor hydrotherapie, en uiteindelijk door huiseigenaren die een permanente badkamer met luxe voor iedereen wilden hebben. Het bezitten van een jacuzzi is als het bezitten van een liefdevol warm bad, altijd een warme plek om naar toe te gaan. Het bezitten van een jacuzzi is voor iedereen weggelegd. Het biedt namelijk ontspanning en een gevoel van rust. 

Ontspannen en genieten 

Wanneer je een jacuzzi in je achtertuin hebt staan geeft dit je een gevoel van comfort, gemak en sereniteit. Je kunt je zorgen van je af weken in een warme jacuzzi, of op een zomer dag coole jets tegen je aan krijgen. Je kunt ontspannen en je lichaam afspoelen van alle spanningen van een zware dag op het werk. Maar je kan er ook in ontspannen met een goed boek, of zelfs een goede film bekijken in het ontspannende, comfortabele bubbelbad. Wanneer men denkt aan een eigen jacuzzi aanschaffen voor in de tuin zijn er een aantal dingen waaraan gedacht moet worden. Dit gaat bijvoorbeeld over de maat, met hoeveel personen wil je erin kunnen zitten? Maar ook of je extra opties wilt zoals verlichting of een ingebouwde radio. Of wil je er juist eentje die je makkelijk kan opbergen? Dan kom je uit bij een opblaas jacuzzi. Het is slim om over deze keuzes na te denken voordat je een jacuzzi vol ontspanning en plezier gaat aanschaffen.