Categories
Wonen

Ken jij HG duo ontstopper al?

Het is natuurlijk ontzettend vervelend wanneer je last hebt van een verstopte afvoer. Of dit nu in de keuken, of de badkamer is. Wanneer je last hebt van een verstopte afvoer, zal je vaak op zoek gaan naar een loodgieter. Echter is het dan maar de vraag of deze loodgieter ook diezelfde dag tijd heeft. Je wil immers wel je afwas kunnen doen en jezelf kunnen douchen. Je kunt een afvoer natuurlijk ook zelf proberen te ontstoppen, bijvoorbeeld door HG duo ontstopper te gebruiken. Dit product is veilig in gebruik en veilig om toe te passen in alle afvoerleidingen. Door HG duo ontstopper te gebruiken ben je vaak binnen een uur al van je verstopping af. Duo ontstopper is daarnaast zeer krachtig en voor de meest hardnekkige verstoppingen bedoelt. Door twee verschillende flesjes in de afvoer te gooien worden de vloeistoffen gemengd en ontstaat er een reactie. De vloeistoffen zijn veilig en spatten of bruisen niet.

Verstopping

Verstoppingen kunnen door allerlei oorzaken ontstaan. In de keuken ontstaat een verstopping vaak door vet- en etensresten in de afvoer. In de badkamer ontstaat een verstopping vaak als gevolg van tandpasta, haar, zeepresten en huidvetten. Vroeg of laat krijgt dan ook iedereen wel een keer te maken met een verstopping. Zo’n verstopping kun je zelf eenvoudig oplossen door HG duo ontstopper te gebruiken. Hierdoor hoef je niet aan de slag met een trekveer, plopper, etc. en hoef je ook geen loodgieter te bellen. Door de HG duo ontstopper volgens de voorschriften in de gebruiksaanwijzing te gebruiken, ben je binnen een uur vaak al van je verstopping af. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is je afvoer even doorspelen met een ruime hoeveelheid water. Wanneer de verstopping is opgelost, kun je dus weer gebruik maken van je wasbak of douchebak. De duo ontstopper bestaat uit twee flessen die je tegelijkertijd toe moet passen. Daarnaast zal deze ontstopper niet bruisen of spatten, waardoor je na het gebruik van dit middel niet aan de slag hoeft met het schoonmaken van je keuken of badkamer. Naast een gootsteenontstopper, heeft HG nog tal van andere producten die je kunt gebruiken voor in- en rondom je woning.

Andere producten

HG is een producent van allerlei producten die voor diverse toepassingen gebruikt kunnen worden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een muizenvallen, maar ook producten die hardnekkige vlekken in je bankstel op kunnen lossen. Het kan namelijk voorkomen dat je zelf iets morst op je bank, of dat per ongeluk een van je kinderen dit doen. Vlekken op je bankstel wil je dan ook liever voorkomen. Dit omdat dit vaak niet zo een frisse uitstraling geeft. Door een vlekken oplosser van HG toe te passen zal je zien dat je zelfs de vlekken van de gemorste aardbeien en rode wijn uit je bankstel krijgt.