Categories
Lifestyle

Kerstcadeautjes kopen

Het lijkt misschien wat vroeg om over kerstcadeaus te beginnen, maar toch ga ik het in dit blog hebben over waar je als werkgever leuke kerstpresentjes kunt kopen voor jouw personeel. Uiteraard ga ik ook een paart opties bespreken over wat leuke cadeautjes zijn om jouw personeel te geven.

Waardering voor jouw personeel en relaties

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om waardering te geven aan jouw personeel. Dit zorgt voor een sterkere band op de werkvloer en creëert wederkerigheid. Jij doet iets voor jouw werknemers, zij doen iets terug voor jou. Om jouw waardering te laten blijken kan je met tal van mogelijkheden laten zien hoe dankbaar jij het personeel bent voor hun inzet.

Denk bijvoorbeeld ook eens aan een luxe kerstpakket, of een leuke kletspot voor bij de koffiehoek om een leuk gesprek op gang te brengen!

Kerst relatiegeschenken zijn ook niet altijd even makkelijk te vinden. Want hoe zeg je iets wat goed past bij jullie relatie en deze mogelijk ook versterkt voor in de toekomst? Dat kan nog wel eens een lastige opgave zijn. Hier biedt Tezet uitkomst. Benieuwd naar wat Tezet is en hoe jij kunt profiteren van hun prachtige geschenken die geschikt zijn voor meerdere momenten door het hele jaar heen? Lees dan snel verder!

Kerstpakketten voor jouw personeel

December is natuurlijk de gezelligste tijd van het jaar. Overal hangen lichtjes, iedereen is in een vrijgevige stemming en er wordt niet te zuinig gedaan met het drinken van warme chocolademelk met slagroom.

Kerstpresentjes bestellen voor jouw personeel is niet zomaar even gedaan. Dat kan best een behoorlijke klus zijn! Zeker zo tijdens de jaarafsluiting. Om het gemakkelijker voor jezelf te maken kan je al op tijd beginnen met het afvragen van waar je een kerstpakket kan kopen voor jouw personeel, of wat er in moet.

Iets wat altijd wel in de smaak valt is kerst chocolade. Bij Tezet heb je een ruime keuze in kerstcadeautjes gemaakt van chocolade. Op deze manier is er voor ieder wat wils! Je kan kiezen om een kerstboom te laten bedrukken of zelfs een kerstkaart op te sturen die gemaakt is van chocolade!

Tezet

Behalve kerstcadeaus kun je bij Tezet ook terecht voor andere soorten presentjes. Denk hierbij aan Sintcadeaus, relatiegeschenken of een presentje voor een speciaal moment, zoals een werkjubileum.

Ook in deze gekke tijden van het Coronavirus staan ze voor jou klaar, zodat jij juist nu waardering kan blijven geven aan jouw personeel of klanten!