Categories
Nieuws

Mistgeneratoren zorgen voor bescherming tegen diefstal

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een beveiliger in te huren die iedere nacht je winkelpand bewaakt. Zo'n man of vrouw die hele nachten jouw eigendommen beschermt tegen ongewenste indringers. Of je kiest ervoor om zelf in de winkel te blijven slapen en op die manier "het fort" te bewaken. Natuurlijk kun je ook overwegen om extra beveiliging aan te brengen. Zo kun je sirenes installeren die gaan gillen op het moment dat er iemand binnenkomt die er niet hoort. Combineer dat met flitslichten en een automatisch belletje naar de alarmcentrale en je zou denken dat je wel goed zit. Helaas duurt het altijd even voor eer iemand van de alarmcentrale komt en kan je winkel dan al lang leeggeroofd zijn. Door te kiezen voor mistgeneratoren zorg je dat de inbrekers de weg niet meer kunnen vinden en is de kans dat zij ook maar iets weten te stelen nihil.

Mistgeneratoren geven je niet alleen een gevoel van veiligheid

Maar ze zorgen ook daadwerkelijk voor meer veiligheid. Met een druk op de knop kun je er al voor zorgen dat je complete pand in een dichte mist wordt gehuld. Zo werkt mistbeveiliging niet alleen bij een inbraak of ramkraak, maar ook bij een overval. Mistgeneratoren zorgen er in een mum van tijd voor dat je geen hand voor ogen meer ziet, dat lijkt misschien onhandig, maar jij hoeft nergens naartoe. De overvaller of inbreker echter wil alleen nog maar zo snel mogelijk weg. Zonder spullen.

Het is echte mist die ontstaat bij mistbeveiliging

Het is dus geen poeder dat je waren zal beschadigen en onverkoopbaar zal maken. Het is geen natte bende die achterblijft. Nee, je kunt, na flink gelucht te hebben, gewoon de winkel openen als je dat wilt. Wacht wel even tot de politie klaar is met het sporenonderzoek, dat is wel belangrijk. Ook is het slim om direct na het afgaan van de mistgeneratoren contact op te nemen met de verzekering. De mistgeneratoren zullen weer gevuld moeten worden.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen via bovenstaande website. Je kunt al heel veel informatie op de website zelf vinden, alle verschillende mogelijkheden staan goed beschreven. Je vindt er filmpjes over de werking van mistgeneratoren en je kunt er een demo aanvragen. Heb je nog meer vragen of wil je een offerte aanvragen? Ook dat kan via de website. Heb je liever persoonlijk contact? Dan staat het telefoonnummer gewoon op de site.