Categories
Lifestyle

Sluit eenvoudig online een autoverzekering af! 

Heb jij recentelijk een spiksplinternieuwe auto aangeschaft of wil je jouw pas gekochte tweedehands auto graag voorzien van een passende autoverzekering? Sluit dan nu snel en eenvoudig online een autoverzekering af die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Tegenwoordig heeft men steeds minder tijd en zin om dingen goed uit te pluizen, zoals onder andere een online autoverzekering. Echter is het erg belangrijk tijd en energie te steken in het uitzoeken van zo’n dergelijke verzekering, je zit hier namelijk wel een tijd aan vast. Dankzij drie eenvoudige stappen heb jij bij Allianz Direct in een handomdraai online een autoverzekering afgesloten die past bij jouw wensen en behoeften. Bovendien profiteer je te allen tijden van een service die 7 dagen per week en 24 uur per dag voor jou beschikbaar is en heb je ook nog eens te maken met een eigen risico van 0 euro! 

Voor elke autobezitter de perfecte dekking

Of je nou een oudere auto rijdt of net een spiksplinternieuwe wagen aan hebt geschaft: de voorkeuren van autobezitters kunnen enorm uiteen lopen. Zo zal iemand met een oudere auto deze bij heftige schade liever inruilen voor een nieuwer exemplaar, terwijl degenen met een nieuwe auto deze het liefst zo goed mogelijk verzekeren. Door met behulp van het eenvoudige drie stappenplan jouw premie te berekenen, het juiste pakket te kiezen en daarmee jouw online autoverzekering af te sluiten, ben jij in een handomdraai voorzien van de verzekering die bij jou past. Voor elke autobezitter is er een bijpassend pakket. Ga bijvoorbeeld voor het WA-pakket bij auto’s van 12 jaar of ouder, kies het Beperkt Casco pakket bij auto’s tussen de 6 en 12 jaar en verzeker auto’s jonger dan 6 jaar met het All Risk pakket. Deze laatste twee zijn voorzien van een verzekering bij verschillende oorzaken van schade, zoals bijvoorbeeld verschillende weersomstandigheden en inbraak. Heb jij een oudere auto en wil je deze toch graag beter verzekeren? Ook dat is uiteraard een mogelijkheid. Kies de verzekering die bij jou past en stap met een gerust gevoel de auto in!

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn drie standaard verzekeringspakketten waaruit je kunt kiezen. Vervolgens kun je geheel naar eigen voorkeur aanvullende dekkingen toevoegen, dit is echter niet genoodzaakt. Heb jij een spiksplinternieuwe auto en wil je deze graag verzekeren tegen alle soorten schade? Kies dan voor het All Risk pakket waarbij jouw auto is verzekerd tegen schade door overstroming, storm en hagel, aanrijding, inbraak en diefstal, vandalisme, dieren en brand en explosie. Overigens ben je ook verzekerd voor schade aan anderen en word je voorzien van hulp wanneer je per ongeluk schade zou veroorzaken. Een goedkoper pakket betreft het Beperkt Casco pakket waarbij je tegen alle zojuist genoemde aspecten bent verzekerd, met uitzondering van schade door aanrijding en vandalisme. Geen behoefte aan een allesomvattende verzekering, maar wil je jouw auto wel graag voorzien van een basisverzekering? Kies dan voor het WA-pakket, waarbij je verzekerd bent voor schade aan anderen en hulp krijgt wanneer je schade hebt veroorzaakt.

Aanvullende dekkingen op maat

Alleen een autoverzekering is voor sommigen niet genoeg. Vandaar dat je aanvullend op de autoverzekering kunt kiezen uit verschillende dekkingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rechtsbijstand, inzittendenverzekering, vrije reparatiekeuze, pechhulp verzekering, verlengde aanschafwaarde en verlengde nieuwwaarde. Stap zonder zorgen de auto in dankzij deze aanvullende dekkingen!