Categories
Mode

Snickers Werkbroek

Een Snickers Werkbroek is gemaakt voor een goede bescherming tijdens het werk. Maar naast een goede bescherming ook een trendy uiterlijk waarin je gezien wil worden! Deze combinatie van kwaliteit, comfort en uitstraling maakt de Snickers Werkbroek al jaren de populairste werkbroek in Nederland. In het assortiment zitten verschillende collecties met unieke eigenschappen en kenmerken afgestemd op diverse werkzaamheden. Hiermee heeft Snickers Workwear voor elk vakgebied een passende werkbroek met juiste functionaliteit en slijtvastheid. Door gebruik te maken van de slijtvaste materialen hebben Snickers Werkbroeken een lange levensduur.

Snickers Werkbroek 3312

De Snickers 3312 werkbroek is de meest verkochte werkbroek uit de collectie werkbroeken van Snickers Workwear. Deze klassieke werkbroek heeft alle functionaliteiten die nodig zijn voor een comfortabele werkdag in de bouw en industrie. Gemaakt van extreem slijtvast DuraTwill materiaal wat zorgt dat de Snickers 3312 duurzaam is. Daarnaast is de broek op de knieën verstevigd met Cordura® voor extra duurzaamheid. Deze werkbroek is voorzien van handige zakken zoals een makkelijke toegangkelijk cargozak op de been met vier zakken en aparte GSM-zak. De Snickers 3312 Werkbroek is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren waaronder de populaire kleurcombinatie Grijs/Zwart.

Snickers Werkbroek RuffWork

RuffWork staat voor werkzaamheden in de zwaarste omstandigheden. De werkbroeken uit de Snickers RuffWork collectie zijn dan ook extreem slijtvast en daardoor geschikt voor zware werkzaamheden. Deze broeken kunnen ook omschreven worden als heavy-duty werkbroeken. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals met of zonder spijkerzakken. Maar ook in een trendy Denim uitvoering wat zorgt voor een vrijetijd uitstraling tijdens het werk. Het meest verkochte model uit de RuffWork collectie is de 6203. Deze is gemaakt van het sterke Dobby Pro+ stof wat aan de binnenkant zacht aanvoelt. Gecombineerd met Cordura® 1000 verstevigingen op de knieën en extra robuuste ritsen die tegen een vuiltje kunnen.

Snickers Werkbroek FlexiWork

Een werkbroek met veel bewegingsvrijheid? Kies dan voor een broek uit de Snickers Workwear FlexiWork collectie. Deze werkbroeken zijn ontwikkeld voor een optimale bewegingsvrijheid in combinatie met een slijtvaste kwaliteit. De FlexiWork werkbroeken zijn voorzien van elastische stretch-panelen in het kruis voor meer bewegingsvrijheid tijdens werkzaamheden. Het vernieuwde high-tech ontwerp is afgestemd op het lichaam waardoor de Snickers Werkbroek uit de FlexiWork collectie een fantastische pasvorm heeft. Naast traditionele kleurstellingen is een FlexiWork broek ook verkrijgbaar in een unieke blauwe en grijze camouflage kleurcombinatie.