Categories
Reizen

Terugblik: het beste aan de zomer

Aangezien de zomer weer een tijdje erop zit en we ons nu toch echt mogen klaarmaken voor de koude en donkere winterdagen, even een terugblik naar de zomer. Want wat zijn nou echt de beste dingen in de zomer?

Varen

Wat is nou lekkerder om met de warme zwetende zomerdagen lekker op de plas te varen. Je ervaart de hitte niet door het lekkere windje tijdens het varen, en het is ook nog eens super gezellig. Als je een frisse duik wilt maken, spring je letterlijk zonder moeite het water in en droog je binnen een minuut weer op. En het grootste voordeel: je wordt zo lekker snel bruin op het water. Je kan er echt een lekker dagje van maken met vriendinnen, je familie of je partner.

Het strand

Niet iedereen is een liefhebber, maar het strand blijft een ervaring. Lekker op het zand liggen zonnen, een koude sprong in de zee maken en daarna weer lekker terug huppelen naar je handdoekje. En voor de mensen die het zand en het zoute water vreselijk vinden pakken vooral de terrasjes mee. Mooi uitzicht, de warmte lekker in je gezicht op het terras, lekker mensen kijken. Als je in je eigen land het gevoel van vakantie wil meepakken, is het strand toch echt de beste plek om dit gevoel nog even te ervaren.

Lekker lunchen/ borrelen

Lunchen en borrelen kan je natuurlijk op elk moment in het jaar doen, maar is toch in de zomer het leukste. Terrassen is voor vele gewoon een hele gezellige ervaring. Lekker in de zon zitten en gezellig bijletsen tijdens een simpele (of uitgebreide) lunch. Of als je het simpel wilt houden: een lekker wijntje of biertje in je hand met een heerlijke borrelplank.

BBQ met de familie

BBQ ’en moet gewoon door iedereen als gezellig ervaren worden. Lekker met de familie buiten zitten en alle tijd nemen om lekker te eten met zijn alle. Een BBQ duurt vaak ook langer dan dat je gemiddeld over dineren doet, omdat je allerlei verschillende dingen serveert en je vaak ook vol eet met de bij hapjes. Je zou het misschien niet denken, maar de keuze die je maakt bij het kopen van een BBQ is best belangrijk.  Zo heb je gas, elektrische en houtskool BBQ’s. De meest gekozen BBQ’s zijn tegenwoordig de elektrische, zoals de Ofyr BBQ. De Ofyr BBQ is functioneel en zorgt voor veel gezelligheid en genot!