Categories
Nieuws

Tijdloze kerstcadeaus waar je iedereen blij mee maakt

Ben jij dit jaar op zoek naar een kerstcadeau dat altijd mooi blijft? Lees dan even verder. Kerstcadeaus zijn het leukst om te krijgen als je er een lange tijd wat aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan een mooi sieraad of een nuttig elektronisch apparaat. Deze cadeaus kunnen echter soms prijzig zijn. Gelukkig zijn er ook veel goedkopere cadeaus die leuk zijn om te krijgen en niet te duur zijn! In dit blog zet ik een aantal tijdloze kerstcadeaus op een rijtje, waar je iedereen blij mee zult maken.

Fotolijst

Fotolijsten zijn superleuk en persoonlijk om aan iemand te geven tijdens de kerstdagen. Kies een mooie foto uit die je in de lijst kunt doen en laat deze printen. Dat kan bijvoorbeeld een foto zijn van jou en die persoon samen, of van diegene met zijn of haar partner. Bedenk ook goed wat voor Fotolijst je zoekt. Kies uit verschillende mooie materialen, zoals hout (voor een natuurlijke en warme uitstraling), aluminium (blijft heel erg lang mooi), kunststof (heel divers) of plexiglas (zodat je geen frame hebt). Houd daarbij rekening met de kwaliteit van de fotolijst. Wat ook belangrijk is, is de stijl van de fotolijst. Hou je van een klassieke lijst? Kies dan bijvoorbeeld voor een barokstijl fotolijst. Vind je juist een strakke, moderne lijst mooier? Dan is een fotolijst met een industriële stijl misschien een betere optie voor jou.

Fotoalbum

Een fotoalbum is super persoonlijk, kun je eeuwig bewaren en is superleuk om te maken. Je kunt zelf een fotoalbum samenstellen door er een te kopen en zelf alvast foto’s erin te plakken. Zorg ervoor dat het er mooi uitziet: schrijf kleine tekstjes bij de foto’s, plak de foto’s netjes in en versier de pagina’s als je dat mooi vindt. Zorg ervoor dat de foto’s die je bij elkaar plakt, goed bij elkaar passen. Maak verschillende selecties. Bijvoorbeeld: pagina 1 t/m 6: vakantie Sardinië. Je kunt ook online een fotoalbum samenstellen. Als je dit doet weet je zeker dat het er mooi uit komt te zien, omdat je de foto’s al bij elkaar kunt zien, zonder dat je ze er al inplakt. Daarnaast kun je op deze manier ook alles zelf ontwerpen: de lettertypes, kleuren, vormen en plekken voor de foto’s. Ben je helemaal niet zo creatief of goed in vormgeven? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om alleen een mooi fotoboek te kopen en het knutselen over te laten aan degene aan wie je het cadeau geeft.