Categories
Wonen

Tuinhuisje inspiratie

Het is volop zomer! Steeds vaker strijken we aan het eind van de dag heerlijk neer in onze tuin en als het even kan brengen we ook eindeloze zaterdagen en zondagen door in de tuin. Kijk al uit naar de nieuwe bloemen in de natuur? De zwoele zomeravonden? Ben jij er klaar voor om in de tuin te gaan genieten van het nieuwe seizoen?

Inspiratie

Een onmisbaar item in je tuin is toch echt wel een tuinhuisje. Zeker met lekker weer heb je een plaats nodig om snel de tuinstoelen in op te bergen, je barbecue te stallen of om ‘s avonds zo lang mogelijk te genieten van het weer. Heb jij al wat tuinhuisjes bekeken? Of weet je nog niet goed wat je wil? Wij geven je tuinhuisjes inspiratie!

Grotere tuinhuisjes

Tuinhuisjes mogen tegenwoordig best wat groter zijn. Een blokhut waar je ‘s avonds beschut kan zitten, maar ook je tuinmeubelen en auto kwijt kan. Tuinhuisjes die wat groter zijn, zijn ideaal. Je kan er alles in kwijt en er zelf ook nog van genieten. Zoek een tuinhuisje uit die bij de stijl van je tuin past, zo past alles bij elkaar.

Tiny house

De trend van de tiny house is je vast niet ontgaan. Tiny houses lijken soms eigenlijk best op tuinhuisjes. En daarom zie je de trend ook verplaatsen naar de tuin. Een tiny house als tuinhuisje. Een rustig plekje in de tuin om te studeren, overnachten of tot rust te komen. Ook ideaal als je voor een langere tijd gasten over de vloer krijgt. Ze kunnen zich even terugtrekken en overnachten in jouw tuinhuisje.

Zie jij jezelf al zitten voor je nieuwe tuinhuisje? Of ben je eindelijk toe aan een plaats om al je tuinmeubelen op te bergen? Ga dit jaar voor een tuinhuisje! Wil je meer inspiratie opdoen? Bezoek de showroom van Fonteyn of kijk op Fonteyn.nl