Categories
Wonen

Verhuizen? Hier moet je op letten!

Wilt u verhuizen of bent u alvast vooruit aan het plannen voor een eventuele verhuizing? Dan is het op een gegeven moment tijd voor het verkopen van je huis. Een huis verkopen is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je merkt dat er veel geregeld moet worden. Daarom is het verstandig om vroeg te beginnen. Wanneer u een huis wilt verkopen, is het belangrijk om alles te begrijpen wat met het verkopen van een huis te maken heeft. In deze blog laten we u veel tips zien die u kunnen helpen bij het verkopen van een huis en het verkopen van een huis. Benieuwd naar onze tips en tricks? Lees dan vooral onze blog verder!

Een verkoopmakelaar helpt jou!

Ben je niet helemaal thuis in het verkopen van huizen? Dat is niet raar. Maar het is dan wel aan te raden om een verkoopmakelaar bij jou in de buurt te zoeken die je kan helpen! Wanneer je opzoek gaat naar een verkoopmakelaar kan je verschillende wensen hebben. Bij Boekholt verkoopmakelaar zijn deze wensen altijd te bespreken. Boekholt & Partners is een betrouwbare partij waarmee jij je huis op de juiste manier en tegen de juiste waarde kan verkopen! Een verkoopmakelaar kan je met allerlei zaken helpen en zorgt ervoor dat jij niet zelf moet gaan onderhandelen met bijvoorbeeld een aankoopmakelaar.

Is je huis verkoopklaar?

Naast dat een verkoopmakelaar hier goed bij kan helpen is het natuurlijk nooit een overbodige luxe om zelf al wat verschillende dingen te regelen. Zorg er bijvoorbeeld in iedergeval voor dat je huis goed schoon is. Daarnaast is het slim om een lijstje te maken met eventuele gebrekkigheden. Bepaalde dingen zullen slim zijn om te laten maken en andere dingen zijn niet persé noodzakelijk. Wanneer er iets mis is met de constructie van het huis of er is lekkage dan is het slim om dit te vervangen. Dit zijn namelijk belangrijke punten waar mensen snel op afhaken.

Je huis zelf verkopen via internet

Dit is niet wat wij direct aanraden maar is wel een mogelijkheid. Er zijn verschillende mogelijkheden om een ​​huis te verkopen. Dit kan bijvoorbeeld op een website als Funda. Zorg altijd voor een duidelijke, correcte beschrijving en mooie professionele foto's om je huis te laten zien. Andere manieren om zelf woningen te voorzien zijn via Marktplaats of social media. Denk bijvoorbeeld aan verkoop groepen op facebook. Via deze groepen kan je jouw huis te koop aanbieden. Hierdoor verspreid jij je huis ook buiten je eigen netwerk om.