Categories
Lifestyle

Verpakkingen, zo pak je dat aan!

Heb je sieraden die je maar moeilijk kan opbergen? Wil je je eigen webshop beginnen en zoek je handige verpakkingen? Of heb je al een webshop en ben je opzoek naar betere kwaliteit?  Of wil je gewoon een vriend of vriendin juist verrassen met originele verpakking? Soms is de zoektocht naar een goed cadeau al lastig, laat staan de zoektocht naar een manier om het op een leuke en unieke wijze in andermans handen te laten belanden. Inpakken met papier verraadt vaak al wat je wilt geven en de meeste dozen die in huis te vinden zijn, zijn vaak veel te groot voor wat je wilt geven. Elke soort verpakking is wel te vinden maar welke past nu net bij dat ene cadeau?

Gondeldoosjes

Heb je ooit gehoord van gondeldoosjes? Zo nee, dan is dit echt een uitkomst! Je kunt het gebruiken om je spullen mee op te bergen maar als verpakking werkt het ook uitstekend vanwege de luxe uitstraling van het doosje. Ze hebben een ronde vorm waardoor ze een stoere uitstraling hebben. Je kunt deze doosjes in meerdere versies bestellen. Gondeldoosjes die staan, hangen, die je dicht kunt vouwen of kunt plakken en zelf doosjes met gerecycled karton! De meeste doosjes kun je zelf makkelijk in elkaar zetten. Voor de mensen met twee linkerhanden is het zelfs een eitje. Bovendien kun je de doosjes voor meerdere dingen gebruiken. Sieraden, cadeaubonnen, ansichtkaarten, je kan het zo gek nog niet bedenken. Het lijkt een verpakking die je alleen in een winkel ziet, maar bestellen op het internet is zo gedaan. Op die manier geef je iemand echt het gevoel dat je moeite hebt gedaan.

Verpakkingsdoosjes

Past je cadeau niet in een gondeldoosje? Dan zijn ook nog een hoop andere verpakkingsdoosjes die je kan gebruiken. Ze zijn vaak van een hoop gemakken voorzien waardoor ze voor bijvoorbeeld webshops heel handig zijn om producten mee te verzenden. Namelijk, stevig én compact. Deze doosjes kun je zelfs van glas en doorzichtig plastic kopen. Ook kun je ze gebruiken voor taarten en cakejes maar ook voor een combinatie van cadeaus zoals een plant en een aantal kaarsen. Een verpakkingsdoosje kan je ook nog zelf op je eigen manier opmaken. Hierdoor maak je het cadeau professioneel en persoonlijk. Wanneer je een winkelier bent, zijn deze doosjes ook heel handig in gebruik. Ze gaan niet snel kapot tijdens het verzenden en in de winkel, of thuis als je een webshop hebt, zorgt het voor overzicht.