Categories
Nieuws

Waarom Combi Camp de vouwwagen specialist is

Nederland is gek op kamperen en alles wat daarbij komt kijken. Jaar in jaar uit gaan wij met z’n allen massaal de campings langs in Nederland, Duitsland, Frankrijk en ga zo maar door. Wanneer jij ook regelmatig gaat kamperen, dan ben je vast bekend met de verschillende manier waarop je kunt gaan kamperen. Zo kun je een stacaravan boeken, een caravan meenemen of een vouwwagen gebruiken. Niet veel mensen zijn fan van de vouwwagen. Dat is zonde! Met de juiste vouwwagen kan jouw kampeervakantie onvergetelijk worden. De vouwwagens van Combi Camp, de vouwwagen specialist, zorgen gegarandeerd voor een heerlijke kampeerervaring.

Combi Camp als vouwwagen specialist

Door de jaren heen is Combi Camp uitgegroeid tot een vouwwagen specialist. De titel van vouwwagen specialist verdien je natuurlijk niet zomaar. Combi Camp was in de jaren ‘50 opgericht door de Deense man Ove Buttenschoen. Het innovatieve systeem van de Combi Camp vouwwagens is ergens op het Deense platteland door hem ontwikkeld. Hij was op zoek naar een systeem dat makkelijk en snel werkte. Buttenschoen streefde ernaar om binnen enkele minuten een tent op te kunnen zetten op de vouwwagen. Bovendien moest je wel heerlijk kunnen slapen in de tent en rechtop kunnen staan.

Eigenschappen Combi Camp vouwwagens

De innovatieve visie van Buttenschoen leidde tot het toonaangevende systeem van de Combi Camp vouwwagens. Hierdoor mag Combi Camp zich ook echt een vouwwagen specialist noemen. Als zo’n vouwwagen specialist heeft Combi Camp een zeer bijzonder assortiment vouwwagens. De vouwwagens zijn stuk voor stuk gemaakt met eigenschappen die ervoor zorgen dat jouw kampeervakantie gelijk goed start. Zo kun je bij elke vouwwagen van Combi Camp binnen een paar minuten de tent opzetten. Daarnaast plaats je de Combi Camp vouwwagens zeer snel en moeiteloos stormvast op elke ondergrond. Deze handige eigenschappen bewijzen wel dat Combi Camp de vouwwagen specialist is.

Heerlijk en luxe kamperen

Dat zijn echter niet de enige noemenswaardige eigenschappen van vouwwagens van Combi Camp, de vouwwagen specialist. Wanneer je een Combi Camp vouwwagen kiest, dan ga je voor een heerlijke en luxe kampeerervaring. Met een vouwwagen van de vouwwagen specialist heb je namelijk altijd een opgemaakt bed en een vaste vloer onder de voeten. Combi Camp heeft werkelijk aan alles gedacht zodat jij optimaal kunt genieten van de kampeervakantie. Hierdoor ervaar je enkel en alleen alle lusten van het kamperen. Je hebt simpelweg geen gedoe meer met zo’n Combi Camp vouwwagen. Je kunt dus wel concluderen dat Combi Camp met recht de vouwwagen specialist is.