Categories
Lifestyle

Wat geef je kersverse huis eigenaren cadeau?

Ben je op zoek naar cadeautips voor een housewarming? En wil je wel eens wat anders dan een kamerplant, bloemetje of fles wijn meegeven? Ga dan voor een cadeau waar kersverse huiseigenaren écht iets aan hebben. In deze blog: vijf ultieme cadeau tips voor stelletjes met een eerste eigen huisje.

Grasmaaier

Niet langer enkel een balkon, maar voor het eerst een gazonnetje? Dan zullen je vrienden ook aan het maaien moeten geloven. Een goede grasmaaier gaat een leven lang mee. Daarmee kun je dus goed komen aanzetten! Geef je vrienden échte luxe, en ga voor een automatische grasmaaier.

Brandblusser

Veiligheid gaat voor alles. In veel huur appartementen zijn huurbazen verplicht de benodigde maatregelen te nemen voor brandveiligheid. Zo zijn er in veel huurhuizen altijd brandblussers en vuurdekens  aanwezig. Best kans dat je vrienden hier nog niet aan hebben gedacht. Brandblussers zijn er in allerlei soorten en maten. Geef ze een set cadeau, zodat er op iedere verdieping een apparaat in nood te vinden is.

Eerste hulp kit

En nogmaals, veiligheid gaat voor alles. Ongelukjes zitten in een klein hoekje, en daarom is het altijd verstandig een goede EHBO kit in huis te hebben. Met een eigen huis is hier eindelijk ruimte genoeg voor.

Nederlandse vlag

Een ultieme must have voor iedere Nederlandse burger is de Nederlandse vlag. Dit is als huis eigenaar misschien wel het laatste waar je aan denkt om voor jezelf te kopen. Maar er is niets leukers dan bijdragen aan de Koningsdag vreugde in de straat met een mooie wapperende vlag. Bij websites zoals Vlaggen Unie vindt je degelijke vlaggen, inclusief wimpels en vlaggen stokken!

Gadgets in de keuken

Met een groter huis heb je ook meer ruimte in de keuken. Dat betekent dat er eindelijk plaats is voor allerlei handige tools in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een rijstkoker, een koffiebonen maler, een goede messenset of eigen slijpstenen, een moestuintje en bijbehorende toolkit, noem maar op!

Kluis

Een kluis is een typische vorm van aankopen die normaal gesproken te laat wordt gedaan. Nadat je het ongeluk hebt dat je huis voor beroofd is, koop je misschien een kluis. Voorkom deze ellende bij je vrienden en geef ze een degelijke kluis cadeau. Een klein maatje volstaat meestal. Zorg dat deze makkelijk in een kleding kast of onder het bed is weg te stoppen. Zo houdt jouw cadeau de meest waardevolle bezittingen van je vrienden veilig. Leuk idee toch?

Voor alle cadeaus geldt: ga voor kwaliteit, niet kwantiteit. Zo weet je zeker dat jouw cadeau ook bij een volgende verhuizing mee wordt genomen.