Categories
Tech

Wat te doen met, een kapotte Iphone?

Ja de nachtmerrie van elke tiener, en eigenlijk ook van iedereen met een mobiele telefoon. Of ja met een Iphone. De telefoon is prachtig om te zien, super makkelijk te gebruiken maar wel helemaal gemaakt van glas. En dat is dan ook wel het enige nadeel aan de Iphone. Want je hoeft hem maar zachtjes te laten vallen of te stoten of er zit al een kras, barst of een deuk in. En ja, dat is natuurlijk niet wat je wilt. Het liefst loop jij, minstens, twee jaar rond met een schadevrije telefoon die het volhoudt en het vlekkeloos doet natuurlijk.

De ultieme selfies maken

Iedereen weet het, dat je pas de ultieme selfie kan maken wanneer je scherm natuurlijk helemaal perfect is. Want wanneer je een selfie maakt moet je natuurlijk wel goed kunnen zien en niet hoeven te gokken.

Een goed werkende telefoon.

Iedereen wilt graag een goed werkende telefoon, vooral omdat je goed bereikbaar wilt zijn voor iedereen. Ook om natuurlijk jouw mooie momenten te delen. Het zou zonde zijn als je iets bijzonders mee maakt, of het ideale plaatje kan schieten om die uiteindelijk op je social media kanaal kan delen.

Het scherm laten repareren. 

Soms heb je het toch nodig, de algehele iPhone reparatie. Want soms laat je hem toch net iets te hard vallen of schiet de scheur er in een keer in. Dan moet hij natuurlijk gemaakt worden. Want hoe kan je anders je telefoon optimaal gebruiken? 

Het is soms wel eens lastig om de juiste zaak te vinden die het scherm van je telefoon wilt gaan maken. Want ze mogen natuurlijk niet te duur zijn. Want dan kan je bijna een nieuwe telefoon kopen wanneer een reparatie super duur wordt. Ook wil je natuurlijk dat het gelijk goed gedaan wordt. Anders is het ook zonde om je telefoon te laten repareren. 

Het ideale hoesje

Wil je dat jouw telefoon minder snel kapot gaat, dan is het natuurlijk ook belangrijk om een goed hoesje te kopen voor je telefoon. Er zijn zoveel verschillende hoesjes die de juiste bescherming bieden en er ook nog leuk uitzien. Want dat is niet geheel onbelangrijk. En wanneer je juist investeert in een goed beschermend hoesje, want dan bespaar je uiteindelijk ook geld voor de reparaties van je telefoon. Want het zou zonde zijn dat je geld blijft uitgeven aan de reparaties, dan dat je eenmaal, of misschien wel twee keer, een hoesje moet kopen.