Categories
Mode

Wat zijn de hipste merken van dit moment?

Als we het hebben over kledingmerken, zijn er ongetwijfeld een aantal die in je opkomen. Misschien denk je aan grote merken die je in de winkel hebt gezien of aan sommige kleinere merken die je online hebt gezien. Hoe dan ook, er zijn veel verschillende soorten kledingmerken en iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren.

In de herfst en winter zijn er weer nieuwe trends voor herenmode. Deze seizoenen zijn er veel nieuwe jasjes, broeken, overhemden en truien te vinden in de winkels. Online shoppen is toegankelijker dan ooit, met name de merken Daily Paper en Karhu stelen voortdurend de show met nieuwe kleding- en schoenencollecties. Kleding – en schoenencollecties zijn er zowel voor heren en dames. In deze blog bespreken we de populaire merken. 

Daily Paper

Het merk is opgericht in 2012. Jeugdvrienden met een Afrikaanse achtergrond hebben ervoor gezorgd dat Daily Paper is uitgegroeid tot één van de populairste merken als het gaat om streetwear kleding. Zowel damescollecties als herencollecties komen jaarlijkse meerdere keren terug. De collecties beschikken over unieke ontwerpen die je laten stralen. Met de kledingcollecties wordt een eerbetoon gedaan aan de Afrikaanse identiteit.

De daily paper kledingcollectie van heren en de daily paper kledingcollectie van dames bestaan onder andere uit Daily Paper overhemden, Daily Paper jassen, Daily Paper shirts en Daily Paper hoodies. De mogelijkheden zijn oneindig, en dat maak het Nederlandse merk ook zo populair. Daily Paper weet zich elke keer weer te onderscheiden met zowel basic designs als sprekende ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een Daily Paper hoodie voor optimale bewegingsvrijheid en een comfortabele look, of een lekkere warme Daily Paper jas voor maximaal comfort. 

Karhu

Het merk bestaat al heel lang en is ontstaan in Finland. Het merk heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van kleding en schoenen van extreem hoge kwaliteit. Karhu werd pas echt populair toen er in de jaren 20 en 30 medailles werden behaald op de Olympische Spelen. De Finse atleten maakten destijds gebruik van karhu schoenen, en sindsdien zijn de schoenen niet meer weg te denken.

Sneakers van Karhu zijn inmiddels razendpopulair. De sneakercollecties beschikt zowel over een sneakerscollectie voor heren als een sneakercollectie van dames. Bovendien bestaat de sneakercollectie uit heel veel verschillende soorten stijlen en kleuren. De schoenen zijn multifunctioneel, draag ze bijvoorbeeld lekker naar het werk, of gebruik ze voor een pittige outdoor activiteit.

Het Finse merk beschikt ook nog eens over een kledingcollectie. Ook de kledingcollectie van Karhu is van extreem hoge kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een Karhu t-shirt, of ga voor een heerlijke comfortabele Karhu tui. Ze beschikken zelfs over sokken om de perfecte combinatie met sneakers te maken.