Categories
Tech

Game hierdoor op de perfecte manier binnen PlayStation en Google!

Gamen is natuurlijk erg leuk om te doen. Veel mensen vinden we het dan ook geweldig om soms eens een spelletje te spelen. Het spelen van spellen kan op veel verschillende manieren gedaan worden. De traditionele manier is gamen op de computer. Daarnaast zijn er echter ook veel varianten aan consoles te vinden waar je op kan gamen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de PlayStation of de Xbox. Ook is het goed mogelijk om op de mobiele telefoon spellen te spelen. Binnen de app stores van Google of iPhone kan je veel varianten aan games vinden waar je voor kan kiezen. Daarnaast zijn er echter altijd extra opties waar je mee aan de slag kan gaan. Zo is het bijvoorbeeld leuk om een spelletje cadeau te doen aan iemand. Dat kan ook binnen Google gedaan worden. Bovendien is het binnen de consoles een optie om te kiezen voor bepaalde abonnementen. 

Games van Google

Wanneer je een mobiele telefoon hebt die werkt met Google, is de kans groot dat je jouw spellen vaak downloadt binnen de Google Play Store. Dit is een soort applicatie app binnen Google. Dankzij deze applicatie is het mogelijk om te kiezen uit veel varianten van spellen die je op de mobiele telefoon kan gaan downloaden. De meeste van deze spellen zijn gratis, maar voor sommige spellen is het noodzakelijk om geld te betalen. Dat kan gedaan worden met een persoonlijk account. Met het gebruik van een Google Play kaart kan je een bedrag binnen deze app cadeau doen. Zo kan je iemand dus voor de verjaardag verrassen met een kaart ter waarde van een bepaalde hoeveelheid aan geld. Dit geld kan uitgegeven worden aan spellen die gespeeld kunnen worden binnen de mobiele telefoon. De waardes van de kaarten kunnen verschillen en liggen meestal tussen de 10 en 100 euro.

Abonnement bij de PlayStation

Het is ook binnen de consoles mogelijk om geld te besteden aan games. Alle consoles hebben er namelijk voor gekozen omdat je ook binnen jouw eigen account bepaalde spellen aan kan gaan schaffen. Dat is in de basis erg handig, want hierdoor kan je als gamer op jouw eigen PlayStation spellen gaan kopen. Daarnaast kan je kiezen voor een bepaald abonnement. Door te gaan voor een PlayStation abonnement kan je extra opties krijgen binnen de PlayStation. Ook is het hierdoor vaak mogelijk om bijvoorbeeld online te gaan gamen tegen andere spelers. Dit abonnement is dan ook ontzettend populair aan het worden binnen gebruikers van PlayStation. Het abonnement wordt vaak omschreven als PlayStation plus. PlayStation plus kopen kan je zelf doen, maar ook is het mogelijk om dit cadeau te doen aan iemand. Met het gebruik van een cadeaukaart kan je zo een PlayStation account geven voor iemands verjaardag.