Categories
Business

Webwinkel keurmerk, meer vertrouwen bij de klant

Webwinkel keurmerk

In deze tijd zijn er steeds meer mensen die ervoor kiezen om een webshop te beginnen in plaats van een fysieke winkel. Dat betekent wel dat mensen niet meer een winkel binnen kunnen stappen en naar buiten lopen met een aankoop. Dit moet nu allemaal online gebeuren en dat betekent dus zonder iets te zien geld uitgeven. Het is dan ook niet zo gek dat mensen zekerheid willen hebben. Het vertrouwen moet er zijn voordat je geld stopt in een product die je niet eerst in het echt hebt kunnen zien. De oplossing voor het winnen van vertrouwen bij potentiele klanten is een webwinkel keurmerk. Door zo een keurmerk weten consumenten dat jouw webshop te vertrouwen is. Met een webwinkel keurmerk op jouw website lukt dat meteen!

Hoe krijg ik een webwinkel keurmerk?

Dat is heel simpel! Om een webwinkel keurmerk op je website te kunnen plaatsen moet je een abonnement nemen. Voor een bepaald bedrag per maand , staat er dus ook op jouw webshop een keurmerk. Het keurmerk voldoet aan de wet en regelgeving. Als je een abonnement neemt, wordt er aangegeven dat ook jouw webshop aan de regelgeving voldoet. En dat betekent meer vertrouwen van bezoekers!

Wat krijg je bij een webwinkel keurmerk?

Op het moment dat je een abonnement afsluit kun je het logo van het desbetreffende keurmerk plaatsen. Daarnaast is het ook zo dat je tools tot je beschikking krijgt waar je echt iets aan hebt. Je kunt transacties met IDEAL laten uitvoeren en bemiddeling bij klachten krijgen. En natuurlijk zal je ook een duidelijk verschil in het aantal conversies gaan zien. kortom, door een webwinkel keurmerk wordt het beheren van jouw webshop een stuk makkelijker. En zeg nou zelf, hoe minder zorgen hoe beter!

Verschillende pakketten voor het keurmerk

Er zijn meerdere abonnementen beschikbaar voor een webwinkel keurmerk. Met elk van deze versies krijg je in principe hetzelfde. Hoe duurder je pakket, des te meer je van alles kunt gebruiken. Neem als voorbeeld de reviews. Het mogelijke aantal webwinkels, het aantal keurmerken en reviews worden alleen maar meer. Heb je dus een plus pakket (de minst uitgebreide) dan kom je sneller aan een limiet. Voor ondernemers met een nog redelijk kleine webshop is dit aan te raden. Een webwinkel die al wat langer bestaat kan beter een wat uitgebreidere versie van het webwinkel keurmerk uitkiezen.

Zijn je vragen beantwoord?

Is na het lezen van dit blog alles duidelijk over het plaatsen van een keurmerk op je website? Dan is het nu tijd om eens een kijkje te nemen op de website van zo een keurmerk. daar vind je alle informatie die je nodig hebt.