Categories
Mode

Budha to budha armbanden, horloges en meer!

Ben je net als ik een enorm fan van Budha to budha, dan heb ik goed nieuws voor je! Bij Brandfield krijg je vaak korting op Budha to budha sieraden. De sieraden van dit Nederlandse merk zijn gemaakt met Balinese designs en vervaardigt van sterling zilver van hoge kwaliteit. Daarbij worden de sieraden van Budha to budha ook nog eens met de hand gemaakt. Elk sieraad is dus eigenlijk uniek. In dit blog lees je wat meer over dit Nederlandse merk.

Nederland en Bali

De sieraden van dit gave Nederlandse merk worden gemaakt op Bali. Door de combinatie van Nederlandse kwaliteit en Balinese ontwerpen, heeft Budha een unieke formule waardoor ze een zeer brede doelgroep aantrekken. Zowel jong en oud vind het merk leuk en toegankelijk. Doordat de sieraden met de hand zijn gemaakt, hebben de armbanden, kettingen en ringen een natuurlijk uiterlijk. Dat vindt natuurlijk iedereen gaaf!

Denise, Nurul en Francis

De namen die de armbanden, ringen, horloges, kettingen en andere sieraden van Budha to budha krijgen, zijn afkomstig van medewerkers van dit Nederlandse merk. Dat is een klein (en leuk) feitje over Budha to budha dat niet veel mensen zullen weten. Net als bij orkanen en grote stormen krijgt elk nieuw sieraad een eigen naam. Dan kun je dus zeggen dat je een Francis draagt! Of een Denise. Nathalie, of een van de vele andere namen en sieraden. Dat zijn wel erg leuke dingetjes die merken kunnen doen om meer ‘smaak’ te geven aan hun items. Bovendien is het erg leuke voor (ex) Budha to budha medewerkers. Worden ze toch een beetje herinnerd en extra gewaardeerd!

Budha to budha winkel

In Nederland kun je behoorlijk wat winkels vinden waar ze Budha to budha sieraden en andere items verkopen. Het is echter wel prettig wanneer je bij een officiële retailer je Budha to budha items aanschaft. Dan weet je ten minste zeker dat je de juiste dingen koopt, in plaats van nep spul zonder garantie of kwaliteit. Dat gebeurt namelijk behoorlijk veel in de sieraden- en accessoires business. Gelukkig zijn er (vooral in Nederland) officiële Budha to budha retailers. Een van die verkooppunten is Brandfield.nl, een site waar je behoorlijk veel verschillende Budha producten kunt aanschaffen. Het ideale van Brandfield is dat als je vandaag bestelt vóór 23.30 uur, dat je het dan de volgende werkdag in huis hebt.