Categories
Nieuws

Welke sim only past bij jou?

Altijd in contact zijn met je vrienden, familie of werk is tegenwoordig heel normaal. Te veel betalen voor dure abonnementen? Dat juist minder. Men kiest er steeds meer voor om een abonnement met telefoon in te ruilen voor een prepaid sim only of een sim only abonnement. Dat kan een hoop geld besparen. Benieuwd wat de verschillen? We leggen je alles uit en wat de beste sim only opties zijn. Voor meer informatie lees je gemakkelijk en snel mijn blog. Ik weet zeker dat jij daarna van alles op de hoogte bent. Mocht je toch nog een vraag hebben, laat deze dan zeker achter in de reacties. Voor nu veel leesplezier toegewenst!

Alle verschillen op een rij

Door de opkomst van smartphones werd het steeds populairder om om een telefoonabonnement af te sluiten met mobiele telefoon. Je gaat dan een één- of tweejarig contract aan, waar je naast je maandelijkse bel/SMS/internet kosten, ook maandelijks een bedrag betaald om het toestel af te lossen. Nu wel al jaren gebruik maken van smartphones, is gemakkelijker geworden om een smartphone los te kopen of van iemand over te nemen. Het afsluiten van een abonnement met toestel, wordt daarmee steeds minder aantrekkelijk.

Maandelijkse telefoonkosten in bedwang houden

Houd je maandelijkse telefoonkosten in bedwang, met een sim only abonnement. Ook hier sluit je een één- of tweejarig contract af, maar je betaald alleen voor je bundel. Deze bundel kun je zelf van tevoren naar je gewenste gebruik personaliseren. Ben jij meer online dan een beller? Dan is een sim only met (onbeperkt) 4g voor jou interessant. Je betaalt dan een vast bedrag per maand, mits je eroverheen gaat. Gebruik jij onregelmatig je telefoon? Bel of internet je de ene maand meer dan de ander? Dan pak jij waarschijnlijk de meeste voordeel met een prepaid sim only. Je bepaald dan helemaal zelf wat jij iedere maand betaalt. Zo zit jij nergens aan vast. Er zijn in Nederland een heleboel providers, die ook alle opties aanbieden. Het is verstandig om van te voren te checken, welke optie voor jou de beste is. Dan heb jij waarschijnlijk binnen no time de beste sim only in huis. Hopelijk heb je naar aanleiding van mijn blog meer een beeld van de verschillende mobiele abonnementen en hoe sim only een uitkomst voor jou kan zijn. Behoud jij je huidige telefoonabonnement of stap jij over naar een sim only? Ik ben reuze benieuwd! Tot de volgende keer!