Categories
Business

Bedrijfsfeest? Zo word jij écht onthouden!

Een jubileum, verjaardag van de directeur, buitengewone prestatie… Er is altijd iets te vieren! Hou jij wel eens een bedrijfsfeest? Misschien doe je dat voor je personeel alleen, of ook voor alle relaties. Hoe dan ook kun jij je slaatje slaan uit zo’n feest! Het kost genoeg, dus mag jij er ook wel iets aan overhouden. Goede herinneringen natuurlijk, maar ook positieve associaties met jouw merk. Wij weten wel hoe je dat laatste perfect kunt realiseren!

Ballonnen

Natuurlijk moet je alles allereerst tot in de puntjes verzorgen. Drankjes, hapjes, service voor bijvoorbeeld de jassen en het schenken van de drankjes… en niet te vergeten: muziek! Hou je een feest, dan moet je het ook écht goed doen, anders kan het averechts werken op je imago. Positieve associaties oproepen en onthouden worden doe je natuurlijk ook door je logo overal te laten zien, desnoods met een krachtige boodschap. Laat bijvoorbeeld ballonnen bedrukken. Die hang je overal op. Bij de ingang, in de zaal, overal waar mensen komen. Zien mensen jouw logo de hele avond door, dan wordt dat in het geheugen gegraveerd én worden positieve associatief opgeroepen terwijl mensen een leuke avond hebben.

Kleding voor personeel

Datzelfde kun je ook bereiken door middel van kleding bedrukken. We zeiden al dat op een goed feest ook goede service wordt geboden. Bij de garderobe en bij het schenken van de drankjes. Daar kun je altijd wel mensen voor vinden. Voorzie deze mensen van kleding van jouw bedrijf. Bij het wegbrengen van de jassen en bij het halen van drankjes word je wéér gezien door de relaties en medewerkers. En ja, natuurlijk kennen je medewerkers je logo uit hun hoofd, als geen ander. Maar een logo dat overal terugkomt, wekt bij hen een trots gevoel op. Dat is ook een effect waar jij heel veel aan hebt!