Categories
Wonen

Betontegels in je tuin plaatsen? Dit zijn de tips!

Het is heel begrijpelijk als je niet alles weet over verschillende soorten tegels voor in de tuin. Toch zijn er wel een aantal kleine puntjes die je helpen de perfecte keuzes te maken. Niet elk type tegel past mooi bij de sfeer en het thema van elke tuin. Met een paar handige tips voor het kiezen van de juiste tegels heb je snel een prachtige tuin. Met de keuze voor betontegels zit je altijd goed, want deze tegels passen goed bij alle tuinen. Moet jij binnenkort je tuin inrichten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? In deze blog geven wij je tips voor het combineren van betontegels in de tuin.

Betontegels zijn niet altijd grijs

Hoewel we bij beton altijd moeten denken aan grijs is dat niet altijd zo. Betontegels komen namelijk ook voor in andere kleuren. Als je dus niet echt van de donkere betontegels bent kun je alsnog voor de tegels van dit materiaal gaan. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om de ivoorkleurige betontegels in je tuin te laten plaatsen. Ook deze betontegels zijn goed te combineren met verschillende stijlen. Zowel een lichtkleurige lounge set of tuintafel als een donkere variant kun je er prima in kwijt. Kortom een look met beton hoeft niet altijd grijs en grauw uit te pakken.

Gras, betontegels en een heerlijke sfeer

Als er iets is dat een tuin nodig heeft dan is dat wel een goede sfeer. Het moet een plek zijn waar je tot rust kunt komen en ontsnapt aan de sleur. De inrichting van je tuin moet dus ook passen bij datgene wat jouw tot rust laat komen. Dit is voor iedereen anders en dus kun je niet zeggen wat nu de perfecte tuin is. Wat in ieder geval niet mag ontbreken naast de betontegels is het gras. Een tuin zonder groen is eigenlijk geen tuin te noemen. Of het nu een klein beetje gras is met een paar planten of een hoop gras, er moet gras zijn. Met een paar lantaarns en een goede knusse zithoek creƫer je de sfeer die in elke tuin zou moeten zijn.

Jij kiest jouw tuin

Ben je een actief persoon en houd je wel van een feestje met een barbecue dan is een goede plek voor dat ding wel handig. Zijn er kinderen bij? Een paar speeltoestellen zijn dan goed op hun plek in de tuin. En als je een echte levensgenieter bent heb je vast en zeker een jacuzzi staan. Kortom elke tuin is anders en als je de juiste betontegels kiest is de jouwe straks prachtig.betontegels