Categories
Mode

Brams Paris jeans: waarom kiezen voor dit jeansmerk?

Eenmaal Brams Paris jeans gedragen, dan wil je nooit meer iets anders. De spijkerbroeken van het Nederlandse jeansmerk Brams Paris hebben een uitstekende pasvorm waardoor ze enorm comfortabel zitten. In het assortiment vind je jeans voor zowel dames als heren.

Met het ruime assortiment aan verschillende modellen spijkerbroeken is er voor iedereen wel een spijkerbroek die bij hem of haar past te vinden. Waarom zou je eens de jeans van Brams Paris moeten ervaren? Wij vertellen het je in dit artikel!

Hoge kwaliteit

Als je een nieuwe spijkerbroek koopt dan wil je natuurlijk dat deze lange tijd meegaat zonder te slijten. De jeans van Brams Paris zijn van zeer hoge kwaliteit en daarnaast worden ze in de fabriek tot in de puntjes gecontroleerd voordat ze in de winkel komen te liggen. Als je een Brams Paris spijkerbroek koopt dan weet je zeker dat je een spijkerbroek koopt die jarenlang meegaat. Dit komt onder andere doordat er enkel gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. 

Aangename pasvorm

Het draagcomfort van een spijkerbroek is natuurlijk enorm belangrijk, maar een goede en mooie pasvorm is even belangrijk. De jeans van Brams Paris staan bekend om de perfecte pasvorm, hierdoor zien de jeans er erg modieus uit. 

Stretch modellen

Hou je van een perfecte pasvorm? Dan zijn de stretch modellen van Brams Paris aangeraden. Deze jeans hebben echt de beste pasvorm die je kunt bedenken. Door de stretch sluiten de jeans perfect aan op je lichaam, hierdoor zien ze er modieus en hip uit.

Stevige jeans

Je hebt ze vast wel eens gedragen.. van die spijkerbroeken die veels te snel slijten. Brams Paris jeans zijn enorm stevig en slijtvast, waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. Wist je trouwens dat Brams Paris ook spijker werkbroeken in het assortiment heeft? Deze stevige werkbroeken zijn voorzien van Condura kniestukken. De stof Condura is tien keer sterker dan katoen. Dit maakt deze Brams Paris werkbroeken ideaal voor mensen die veel op hun knieën werken. 

Brams Paris jeans kopen?

Ben je overtuigd van het Nederlandse jeansmerk Brams Paris? In de webshop van Broeken Binkie vind je een zeer ruim assortiment aan topkwaliteit jeans. Het merk heeft vele verschillende modellen, waardoor er voor iedereen wel geschikte jeans te vinden zijn. Ook vind je in de webshop van Broeken Binkie regelmatig jean