Categories
Financieel

De beste financiële tool voor beleggers in vastgoed

Ben je een van die vele beleggers in vastgoed die hun pand verhuurd? Dan heb je waarschijnlijk je financiële beheer uitbesteedt of je regelt dit iedere maand zelf. Als je het financiële beheer in eigen hand hebt gehouden dan in je de borg en huur zelf. Je moet dat ook nog bijhouden in een overzicht wie de huur wel of niet heeft betaald, herinneringen versturen, aanmaningen versturen en al deze data vervolgens gebruiken voor de Belastingdienst of overhandigen aan jouw accountant. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een handige tool hiervoor. Bidly is een tool die ervoor zorgt dat je een groot gedeelte van je financiële administratie kan automatiseren. Op https://www.bidly.io/ vind je hierover meer informatie.

De voordelen van Bidly

Door gebruik te maken van deze speciale tool voor beleggers in vastgoed kan je je administratie automatiseren. Hierdoor hoef je je financiële administratie niet meer op de ouderwetse manier bij te houden. Als je altijd eeuwig door je bankrekeningen aan het scrollen bent opzoek naar die ene transactie en deze dan ouderwets verwerkt in bijvoorbeeld een Excel sheet dan is deze financiële tool ideaal in gebruik. De betalingen kan je automatisch instellen. Je kan er tevens automatische herinneringen mee versturen op het moment dat je huurders niet op tijd hebben betaald. Deze herinneringen worden per sms naar de huurder gestuurd. Op deze manier spaar je veel tijd uit en je kan de overzichten ook gemakkelijk bekijken op ieder device. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht wie er wel of niet heeft betaald. Het maakt niet uit of je je overzichten wilt bekijken op je mobiele telefoon, tablet of computer. Ieder device is geschikt voor deze financiële tool.

De tool voldoet aan de hoogste veiligheidseisen

De automatische betalingen die je hebt ingesteld kunnen veilig betaald worden via iDeal en automatische incasso. Je nodigt de huurder uit via een e-mail voordat er sms berichten verstuurd worden. Op het moment dat er niet op tijd betaald wordt, verstuurd Bidly een sms met een betaalverzoek als herinnering. Je krijgt automatisch de betalingen van de huur gestort op een gekoppelde bankrekening. Deze transacties verlopen onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Iedere ontvangen betaling van de huur wordt dagelijks naar je gekoppelde bankrekening overgemaakt. Je kan zelf kiezen of je gebruik maakt van een particuliere of zakelijke bankrekening om te koppelen aan je Bidly account. Dus wil je jouw administratie goed geregeld hebben en er niet al te veel omkijken naar hebben? Maak dan gebruik van Bidly.