Categories
Business

Waarom een bedrijfswagenadviseur?

Auto kopen? Advies over diverse merken en modellen? Een nieuwe bedrijfswagen leasen? Bij professionele bedrijfswagenadviseurs kun je voor al deze zaken terecht. Je hebt bovendien geen tussenkomst van een autodealer nodig. Dus dat scheelt gedoe! Je kunt vandaag nog een afspraak maken. Dus misschien twijfel je wel over welke bedrijfswagen nu het beste bij jouw bedrijf past. Of ben je een beginnende ondernemer en is het aanschaffen van een wagen te duur. In dat geval is leasen bij een bedrijfswagenadviseur (huren voor een langere periode) dus een prima optie! De professionals helpen je graag, en proberen er een goede deal voor jou uit te halen. Ook zullen zij zorgen voor een snelle levering van jouw voertuig.

Een bedrijfswagen aanschaffen

Je kunt natuurlijk een bedrijfswagen kopen, echter kun je deze ook leasen met behulp van een bedrijfswagenadviseur. Bedrijfswagens zijn te selecteren op basis van verschillende factoren, zoals het type brandstof: op diesel, benzine en elektrisch. Je kunt van de adviseurs uitleg krijgen over de voor- en nadelen van al je keuzemogelijkheden. Zo is een elektrische bedrijfswagen erg stil, en betaal je relatief lage energiekosten. Een nadeel ervan is dat het opladen onderweg bij een laadpunt erg veel tijd kost. Dat is niet handig als dat even snel tussen een paar meetings door moet gebeuren. Bovendien zijn de oplaadpalen nog niet overal beschikbaar. Dus, dan kun je wellicht beter gaan voor een wagen op benzine of diesel. Tanken gaat vlugger en tankstations zijn er eigenlijk overal wel (behalve in een zeer afgelegen gebied). Met het kopen van een elektrische variant kun je beter nog even wachten.

Voor welke bedrijfswagen ga je?

Indien je ertoe hebt besloten een bedrijfswagen te kopen of te leasen moet je ook nog het merk uitkiezen. Leasen wordt trouwens het meest gedaan. Op de website staat een top 5 compacte bestelwagens van 2021. Als je een keus uit deze lijst maakt ben je verzekerd van een goede wagen. Op nummer 1 staat de Volkswagen Caddy. Deze is enorm populair onder bedrijven (maar ook onder stichtingen zoals non-profitorganisaties). Indien je deze wagen aanschaft kun je hem natuurlijk van jouw bedrijfslogo laten voorzien middels carwrapping. Ook de Ford Transit Connect is een populair model. Kijk voor de overige top 5 modellen gerust zelf even op de website!

Overige hulp van een bedrijfswagenadviseur

Tevens kun je er terecht voor onder andere technisch advies, het leasen van accessoires en bedrijfswageninrichting. Je zult een advies krijgen dat op basis is van ervaringen uit de praktijk. Onafhankelijk en betrouwbaar. Ze willen niet een bepaald merk aan de man brengen. Wanneer je dus als onderneming een betaalbare optie wilt voor een vervoermiddel, biedt hulp van een bedrijfswagenadviseur zeker uitkomst. Met hun hulp kun je een weloverwogen investering doen, zonder tussenkomst van een autodealer.