Categories
Lifestyle

De beste voetbalvoorspellingen voor het komende seizoen

Het is weer die tijd van het jaar. De tijd dat we allemaal samenkomen om onze favoriete voetbalteams te zien spelen. Of het nu de Eredivisie, de Champions League, de Premier League of de Europa League is. Voetbal is een hoofdbestanddeel van de Nederlandse cultuur en ik ben hier om je de beste teams en wedtips voor het komende seizoen te geven! Hiermee ben jij een kei in de voorspelling voetbal voor dit seizoen.

Een nieuw tijdperk van dominantie voor Manchester United

De Rode Duivels kenden de afgelopen jaren een nogal teleurstellende periode. Ze zijn er sinds 2013 niet in geslaagd de Premier League te winnen en zijn nu al drie opeenvolgende seizoenen uitgeschakeld in de Champions League . Het is echter tijd voor hen om weer op het goede spoor te komen en met Solskjaerhet roer denk ik dat ze dat ook zullen doen. Zeker met de terugkomst van Ronaldo naar Manchester mag er veel verwacht worden van deze ploeg.

De opkomst van Manchester City

Manchester City zit al een jaren in de lift. Ze hebben veel geld uitgegeven om enkele van de beste spelers ter wereld binnen te halen. Neem bijvoorbeeld Raheem Sterling. Deze speler is zowel jong als bijzonder getalenteerd dus hij zal met de tijd alleen maar beter worden. Raheem Sterling is een zeer snelle speler die zowel als vleugelspeler als spits kan worden ingezet en normaal gesproken garant staat voor veel assists en goals. 

Chelsea's inconsequente vorm

Chelsea is een team dat al een paar jaar in opkomst is. Met de toevoeging van Lukaku lijkt het alsof ze weer aan de top zullen staan. De oud spits van Internazionale, Everton en Manchester United verkeert al maanden in topvorm en de verwachting is dat hij deze vorm klakkeloos doorzet bij Chelsea. Toch is het afwachten of de komst van Lukaku genoeg is voor Chelsea om weer eens de Premier League te veroveren. De Premier League is één van de zwaarste competities van de wereld en verrassingen zijn nooit uitgesloten. Denk bijvoorbeeld maar eens terug aan het wonder seizoen van Leicester City.

De steeds veranderende ploeg van Liverpool

Liverpool heeft een enorm sterk team, maar wist na het kampioensjaar nog niet te overtuigen. Toch rekenen de kanshebbers de ploeg van Klopp weer tot de titelkandidaten. Virgil van Dijk, Mo Salah en Jordan Henderson zijn slechts een aantal spelers die wekelijks het voortouw nemen. Gesteund door het massale publiek, dat gelukkig na corona weer plaats mag nemen op Anfield, kan Liverpool wel weer eens een schot naar de titel wagen. Eén ding is in ieder geval zeker, spannend gaat het dit jaar zeker weer worden!