Categories
Business

Makro Kerstpakketten zijn zeer de moeite waard!

Kerst is voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. De dagen zijn maar kort en de sfeer in huis wordt gemaakt door een knappend houtvuur, kaarsen en een fijne fleecedeken op de bank. Als werkgever kan je daar aan bijdragen door voor die mooie Makro Kerstpakketten te kiezen. Wist je dat de Makro Kerstpakketten nu al kunt bestellen? Je ziet op de site precies hoeveel Makro Kerstpakketten van een bepaald soort nog op voorraad zijn. Een ander voordeel van Makro Kerstpakketten bestellen? Je kunt online precies zien wat er in het pakket zit dat je kiest. Je weet dan zeker dat je waar krijgt voor je geld!

Kies Makro Kerstpakketten in een bepaald thema

Ga voor Makro Kerstpakketten in een compleet rode uitvoering of kies voor een thema als "koken", "interieur", "chocolade" of "Hollands". Het is maar net wat je budget is en wat jij vindt passen bij je medewerkers. Want dat is het gevaar van het geven van een kerstpakket: dat er allemaal spullen, etenswaren en accessoires inzitten waar niemand blij van wordt. Misschien weet je het nog van vroeger: een kerstpakket van toen bestond uit een blikje ragout, bakjes voor de ragout en natuurlijk de alom bekende soepstengels. Nu kan het wel weer eens heel leuk zijn om een "retro-pakket" te geven, maar er is zoveel meer te vinden in de Makro Kerstpakketten!

Bestel precies het aantal pakketten dat je nodig hebt

Je kunt bij Makro precies dat aantal kerstpakketten bestellen dat je nodig hebt. Het is daarom wel slim om door het jaar heen een lijst bij te houden van mensen die een kerstpakket moeten krijgen. Niet alleen je personeel, maar ook je zakelijke relaties en zelfs sommige (vaste) klanten kunnen een kerstpakket tegemoet zien. Om onderling gedoe te voorkomen, mag er werkelijk niemand worden vergeten. Het bijhouden van een lijst is daarom echt belangrijk. Je kunt in deze lijst ook verschillende gradaties van pakketten aanbrengen.

Heb je maar één pakket nodig?

Heb je geen bedrijf maar wil je wel iemand een kerstpakket geven? De buurman die voor je planten zorgt als je er niet bent. De vriendin die je geholpen heeft met het behangen van je nieuwe huis? Dan kun je een kerstpakket particulier bestellen. Op de site zie je precies welke pakketten beschikbaar zijn voor het bestellen van een enkel exemplaar. Je huishoudhulp, de oppas of de tuinhulp zal het niet verwachten een mooi pakket te krijgen en het zeer waarderen!