Categories
Wonen

Dé gordijnen trends van 2020

Kil, leeg, kaal en hol geluid. Een woning die volledig is ingericht kan natuurlijk niet zonder gordijnen. Zeker wanneer de wintermaanden er weer aankomen. Een echte must-have. Gordijnen geven warmte, stralen sfeer uit en kleden je kamer net wat extra aan. Maar dan juist de moeilijkste vraag, welke gordijnen kies je? Uiteraard gordijnen wat perfect in je kamer past, maar volg je daarmee ook de trends en de upcoming trends? En wat zijn deze trends dan. Dat leggen we je uit in dit artikel.

Trend 1: inbetweens

De inbetweens is een zeer upcoming trend, die wij de laatste tijd steeds vaker zien. Het zijn prachtige lichtdoorlatende sfeermakers. De inbetweens zijn luchtige gordijnen die je interieur sfeer geven. Ze staan prachtig en zorgen ook dat niet iedereen naar binnen kan kijken. Een mooie tip van ons, de inbetweens zijn heel goed te combineren met houten jaloezieën.

Een aantal redenen waarom voor inbetween gordijnen te kiezen

  • Ze zorgen voor sfeer in uw woning
  • Wanneer jij gehecht bent aan je privacy, dan zijn deze perfect. Je kunt wel naar buiten kijken, terwijl men niet naar binnen kan kijken.
  • Ze dragen goed bij aan een akoestiek in huis en dempen het geluid.
  • Trend 2: Rolgordijnen

    Ik denk dat je het wel kent, de rolgordijnen. Ze zijn weer helemaal terug. Een rolgordijn is nog altijd een mooi en zeer modern product. Ze kunnen een klassieke maar toch moderne oplossing zijn voor het bekleden van je ramen. De rolgordijnen zijn zeker betaalbaar, perfect wanneer jij niet extreem veel geld voor raambekleding wilt uitgeven. Het mooie is dat rolgordijnen in allerlei verschillende kleuren zijn te krijgen, zodat er altijd wel iets in je kamer past. Van Uni, dessin, transparant, lichtdoorlatend of verduisterend.

    Trend 3: Advies aan huis

    Een nieuwe, maar geen opvallende trend dat wij gaan terugzien in 2020, is op maat gemaakt gordijnen advies aan huis. Er is steeds meer vraag naar dat er iemand op de stoep komt, en samen met jou gaat meedenken over de mogelijkheden binnen je huis. Tevens kan de persoon direct de maten opmeten en hier mee aan de slag gaan. Geen gedoe, alles wordt gewoon voor je geregeld. Zit je te twijfelen tussen bepaalde kleuren? Dan is het misschien wel handig om van te voren een moodboard te maken. Zo kan je heel overzichtelijk zien wat je allemaal mooi vindt, bovendien kan je dit ook laten zien wanneer iemand aan huis komt. Zo is het gelijk duidelijk waar je naar op zoek bent, ideaal voor gordijnadvies op maat!