Categories
Lifestyle Reizen

Een huwelijksreis om nooit te vergeten

Als aanstaande bruid slaat wel vaak de stress toe. Je wilt de gasten ook een hele leuke dag geven, als bruidspaar wil je dat alles perfect is. Inmiddels zijn we in een vergevorderd stadia van het maken en uitvoeren van de planning, echter zal er nog van alles geregeld moeten worden.

 

 

Locatie, jurk en huwelijksreis

De locatie is al gereserveerd, we gaan trouwen in een openbaar park met toestemming van de gemeente, de feestlocatie is op een soort landgoed waar het diner en feest geregeld wordt. Mijn bruidsjurk is in de maak na 80 jurken te hebben gepast. Het pak van mijn aanstaande man moet nog wel uitgezocht worden, hij vindt dat er niet zo veel haast achter zit. Nu zijn we opzoek naar de beste locatie voor ons huwelijksreis. Het was altijd een grote wens van ons beide om naar Lapland te gaan, het noorderlicht zien. Echter trouwen wij in het seizoen dat er geen noorderlicht te zien is. We besloten dan ook om later naar Lapland te gaan, wanneer we wel konden genieten van het noorderlicht. Mijn voorkeur van de huwelijksreis ging toch wel uit naar een zon vakantie. Zo’n vakantie waar je de hele week op een strandbedje ligt met een cocktail in je hand. Mijn aanstaande man vond dit wel een leuk idee maar wilde dan graag buiten Europa op huwelijksreis.

 

 

Door de bomen het bos niet meer zien

We hebben nu al avonden lang gezocht naar de perfecte locatie, echter waren we er toen nog niet uit. Er is gewoon zo veel keuze. We dachten eerst aan Afrika maar we zijn niet de types die dan een safari gaan doen, dan is Afrika eigenlijk nutteloos. Amerika is meer toeristisch, wel ook strandmogelijkheden. Echter zijn die vakanties gewoon niet te betalen! We kwamen op een eind op een website terecht die speciaal is gemaakt voor de perfecte huwelijksreis, hierop konden we ook veel ervaringen lezen van de vorige huwelijksvogels, dit was erg prettig! Je kon ook makkelijk filteren op de website wat je wensen zijn. Gelukkig hebben wij niet heel veel eisen, gewoon een goed hotel met mooi weer garantie en veel restaurants, oh en buiten Europa. We lazen uiteindelijk een verhaal van een stel die naar de Bali te vertrekken, voor maar liefst 3 weken. We hadden beide nog heel veel vakantiedagen over voor dit jaar dus het kwam allemaal goed uit. De kosten van de prijstickets liggen hoor maar het eten en überhaupt leven daar kost helemaal niks. We zijn vooral benieuwd, ik kan niet wachten op de cocktails en het lekkere weer!