Categories
Business Tech

Efficiënt werken met de juiste software

Tegenwoordig zijn er enorm veel soorten software. Veel software ondersteunen elkaar en bieden net dat ene extra. Met Visio is het bijvoorbeeld eenvoudig om professionele diagrammen te maken. Enorm handig als jij als manager goed het overzicht moet behouden.

Voordelen

Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog twijfelt om Visio aan te schaffen. Wij helpen je bij het maken van deze keuze en geven je een aantal voordelen. Met Visio kan je eenvoudig shapes in bestaande diagrammen wijzigen. Dit allemaal zonder de verbinding met de indeling en de shapes kwijt te raken. Hierdoor kan je dus constant diagrammen aanpassen zonder je vorig werk kwijt te raken. Daarnaast kan je eenvoudig samenwerken met je collega’s. Er bestaat een Live Skype functie waardoor je kan zien wie er op dat moment aanwezig is. Je kunt dus ook chat of videoconferenties houden in de app zelf. Je kan tevens zien wie er aan welke diagram, of zelfs aan welk deel van de diagram, werkt. Je ontvangt dan ook meldingen als iemand aanpassingen heeft doorgevoerd. Je kan zelf bepalen of je deze samenvoegt in het hoofdbestand. Niets gaat zonder jouw toezicht.  Ben je overtuigd en wil je Visio kopen? Wacht dan vooral niet langer en bestel het nu.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de systeemvereisten voor Visio?
Er zijn wel een aantal systeemvereisten om Visio optimaal te kunnen gebruiken. Je hebt bijvoorbeeld genoeg geheugen nodig. Een 2GB RAM geheugen. Daarnaast is het belangrijk dat je harde schijf genoeg ruimte heeft. Het is noodzakelijk om 3GB beschikbare schijfruimte te hebben. Ook is het belangrijk dat je toegang hebt tot internet. Voor elk apart Visio abonnement kunnen andere vereisten zijn als we het hebben over de besturingssystemen. Aangeraden wordt om in ieder geval Windows 10 op je computer te hebben.

Welke versie van Visio moet ik kopen?
Er zijn diverse Visio abonnementen te verkrijgen. Zo heb je 1 en 2. 1 is wat dat betreft de basis. Je kan eenvoudig de diagrammen in je favoriete browser maken en delen. 2 gaat iets verder en is de oplossing voor de grotere partijen. Visio 2 heeft veel diverse gebruiksklare professionele sjablonen voor je klaar staan.