Categories
Business

Essentiele spullen voor school

Heb jij geen idee wat je moet kopen om het schooljaar goed te starten en goed af te ronden? Het zijn natuurlijk mega veel spullen die je moet hebben om alles goed op orde te hebben. Bij het lezen van de blog kom jij erachter welke spullen essentieel zijn voor jouw schooljaar. De scholen zijn weer begonnen en iedereen is opzoek naar hun spullen, je wilt natuurlijk maximaal effect krijgen met minimale input van het kopen van spullen. Wanneer je de eerste opdrachten binnen krijgt heb jij bijvoorbeeld een agenda nodig om een planning overzichtelijk te maken zodat jij altijd alles in orde hebt. Hieronder heb ik een overzicht gemaakt wat in mijn mening de musthaves zijn voor school.

Notitieboekje/agenda

Zoals hierboven is verteld is het hebben van een notitie boekje of een agenda belangrijk om jouw werk in orde te hebben. Wanneer een leraar een toets of huiswerk opgeeft is het aan jou de taak om dit meteen in jouw agenda te zetten. Wanneer de deadline komt heb jij overzichtelijk in jouw boekje staan wanneer het af moet zijn, hierdoor kan je voor jezelf een planning maken om bijvoorbeeld een paar dagen van te voren het huiswerk te maken. Echter is het kopen van een notitieboekje of agenda voor veel mensen niet meer van toepassing, door de digitalisering van telefoons is het hebben van een agenda op jouw telefoon handiger. Toch is het hebben van een boekje soms overzichtelijker.

Markeerstiften

Wanneer je bezig bent aan een schoolopdracht of het leren van een toets zijn markeerstiften echt heel handig. Hierdoor maak je het overzichtelijker voor jezelf en kan je dingen sorteren op kleur. Markeer bijvoorbeeld belangrijke teksten met een bepaalde kleur, bijvoorbeeld groen. Tegenwoordig gebruiken veel studenten ook post-its. Je plakt deze op belangrijke pagina’s zodat je dit makkelijker terug vindt.

De juiste pen

Veel mensen kunnen hierom lachen, maar het hebben van de juiste pen is heel belangrijk. Je bent vaak in een goed ritme wanneer je een lekkere pen hebt in jouw handen. Daarnaast bij het hebben van de juiste pen schrijf je mooier en sneller, wat weer beter resultaat geeft uiteindelijk. Er zijn verschillende soorten pennen, namelijk een vulpen, balpen, potloden en meer.

Tip van de blog!

Heb jij na het lezen van deze blog interesse in de spullen hierboven? Bij La Couronne du Conte hebben ze een ruim aanbod aan verschillende schoolspullen van goede kwaliteit en een goede service. Neem gerust een kijkje of ga langs bij hun winkel in Tilburg.