Categories
Mode

De nieuwste schoenen trends volgens Gabor schoenen

Terwijl de wereld verandert, veranderen modetrends mee. Met de snelle verspreiding van trends en de opkomst van het online shoppen krijgen we steeds meer impressies van wat anderen over de hele wereld dragen, wat nu in is en wat weer uit, en nieuwe inspiratie voor onze eigen unieke kledingcombinaties. Elk seizoen zijn er nieuwe trends in schoenen, op het gebied van kleuren, modellen en vormen die goed aansluiten bij bijvoorbeeld haartrends,  make-up trends, kleding, enzovoort; alles is op elkaar afgestemd, zodat jij er ieder seizoen op en top uit kan zien zonder kou te kleumen of de hele zomer in je bontjas te zweten. Bij deze dus op een rij: de nieuwe schoenen trends van herfst/winter 2018-19.

Comfy is cool

De modewereld heeft altijd gedraaid om de look van producten, en niet per se het comfort of de ideale pasvorm. Iets wat heerlijk losjes en comfy lijkt te zitten op een maat 32 model, zit bij jou misschien ergens net te strak of valt niet mooi waardoor je het steeds naar beneden moet trekken of juist op moet hijsen. Maar de laatste tijd lijken de nieuwe trends iets minder te geven om een perfect silhouette, wat betekent dat jij je de hele winter lekker kunt hullen in een oversized gebreide kersttrui en de dikste jas die je kunt vinden. Ideale schoenen daarbij zijn dan natuurlijk de thigh high boots – of, als je voor een volledige comfy look gaat, simpele sneakers.

Stoere sneakers

Want ja, je raad het nooit: sneakers zijn weer terug van nooit echt weggeweest. Elk seizoen weer een klassieker, maar de laatste tijd is er iets meer vernieuwing op het gebied van sneaker. De chunky sneaker of de dad-sneaker zoals deze ook wel genoemd wordt, met dikke zool en niet-zo-sleek gevormd, is helemaal hip. Vooral op het gebied van high-fashion en streetwear, maar steeds meer toegankelijke merken maken ook hun eigen variaties.

Gabor hakken

Ook hakken gaan nooit uit de mode. Merken als Gabor schoenen blijven klassieke kleuren als zwart en bruin verwerken in de mooiste paren hakken, zowel als pumps en laarsjes, zodat jij in de winter lekker warme kleuren kunt rocken. Vooral onder een warme en cozy look met een oversized trui maakt een mooi paar hakken van Gabor schoenen je outfit net wat leuker. Misschien niet ideaal als het buiten heeft gesneeuwd, maar voor het overgrote deel van de winter zul jij je op en top classy voelen.