Categories
Lifestyle

Gallant & More voor al je gelegenheden

Bij Gallant and More kun je terecht om bediening in te huren of om een trouwambtenaar in te huren. Bediening inhuren zorgt ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken op je eigen feestelijke gelegenheid. Terwijl jij aan het genieten bent zorgt de bediening ervoor dat alles goed verloopt. Gallant and More is ontstaan uit een passie voor gastheerschap en is zo deze dienstverlening gestart.  Ze streven ernaar om de meest persoonlijke service aan te bieden voor hun klanten. Momenteel zijn er natuurlijk weinig gelegenheden, maar wie weet kun je hen over een tijdje wel goed gebruiken. Lees hier de voordelen van Gallant & More en hun services.

Voordelen van de services

Bij Gallant & More kun je behulpzame service verwachten. Je krijgt binnen 12 uur antwoord op al je vragen en verzoeken. Daarnaast komen ze op iedere locatie in Nederland en België. De bediening zijn gepassioneerde, stijlvolle mensen met oog voor detail.  De obers zullen in luxe kledij op je gelegenheid verschijnen.

De services: van bediening tot trouwambtenaar

De bediende biedt verschillende services namelijk: de gasten met elkaar kunnen verbinden, het serveren van drankjes en hapjes naar keuze, de bediende kan spreker zijn, hapjes voorbereiden, jassen aannemen en het uitruimen van de tafels. Als je overige verzoeken hebt kun je die altijd bespreken om te kijken wat de opties zijn. Het aanvragen van bediening aan huis bestaat uit verschillende stappen. Bij de eerste stap gaat het om de soort gelegenheid en bijvoorbeeld het aantal gasten, dit moet je goed weten. Daarna kan je als tweede stap een offerte aanvragen om de tarieven te weten te komen. Dan ontvang je binnen 12 uur een op maat gemaakte offerte. Als derde stap kun je de bediening boeken op basis van de offerte. Vervolgens zal er een paar dagen voor het feest contact worden opgenomen om kennis te maken en de wensen te bespreken. Stap 5 is natuurlijk onbezorgd genieten van je feest. Als laatste zal de betaling achteraf plaatvinden.

Naast bediening inhuren kun je er ook voor kiezen om een trouwambtenaar in te huren voor je bruiloft.  Met een zelfstandig trouwambtenaar kun je je trouwceremonie zelf inrichten naar wens. Het is mogelijk om op bijna iedere locatie in Nederland de trouwambtenaar in te huren. Gallant & More hecht waarde aan persoonlijke wensen en zorgt dat alles gebeurt op de manier naar wens. Al met al kun je terecht bij hen voor een persoonlijke service.