Categories
Mode

Heren schoenen

Ze zeggen dat een goed setje kleding de man maakt. Daar ben ik het zeker mee eens. Maar zonder een goed paar schoenen onder de outfit is het ook niet helemaal af. Elke man hoort een aantal goede schoenen te hebben voor verschillende gelegenheden.

Van Bommel

Een fijn merk waar u goede heren schoenen kunt kopen is bij van Bommel. Dit is een webshop en winkel waar ze allerlei verschillende heren schoenen verkopen. Ook verkopen ze er accessoires zoals riemen etc. Van Bommel is in 1938 gestart samen met zijn vader. In 1992 nam zijn zoon de winkel over en zo werd het generatie op generatie overgenomen. Eerst verkocht de zaak dames en heren schoenen maar in 2009 is de winkel alleen over gestapt op heren schoenen. De zaak heeft twee opties waar je uit kunt kiezen. De vertrouwelijke Van Bommel heren schoenen en de nieuwere Floris van Bommel herenschoenen. Dit Floris van Bommel schoenen zijn gemaakt voor de wat jongere generatie en zien er daardoor wat frisser en sportiever uit. Daarentegen is de kwaliteit en stevigheid van de schoenen even goed als de Van Bommel schoen.

Casual schoenen

Het is belangrijk dat elke man minimaal één paar casual schoenen in zijn kast heeft liggen. Dit kan van alles zijn, een paar sneakers, een paar veterschoenen of gewoon makkelijke instappertjes. Ze moeten er natuurlijk trendy uitzien maar ze moeten ook goed aan de voet zitten. Het is belangrijk dat de schoen goed past, dat de schoen goed tegen de weersomstandigheden kan en dat de schoen lekker loopt. Bij Van Bommel schoenen wordt dit allemaal voor je geregeld. Je kunt naar één van de winkels gaan of je kunt het lekker thuis vanaf de bank bestellen.

 

Heren laarsjes

Wat nu ook helemaal hip is voor de mannen zijn de enkelboots. Dit zijn stoere laarsjes, meestal van leer gemaakt, die tot net boven de enkel komen. Soms zie je ze met een elastieken band aan de zijkant als detail. Je kunt ze overal bij combineren. Bij een stoere spijkerbroek met daarboven een leuk overhemd. Met een chique pantalon en dan daarboven een leuke trui, het kan allemaal. Bij Van Bommel heb je de laarsjes in allerlei verschillende kleuren en maten. Op de site zie je ze bijvoorbeeld in het donkerblauw, in het bruin of in het zwart. Veel mannen moeten nog wennen aan de laarsjes want de meeste vinden het alleen iets voor vrouwen. Dat is zeker niet waar, de laarsjes zullen ook steeds meer te zien zijn bij mannen.