Categories
Lifestyle

Waarom kiezen voor een Vespa Scooter?

Een scooter om mee door de stad te touren, hoe heerlijk ‘vrij’ klinkt dat?! Een scooter is de perfecte manier om stijlvol van A naar B te rijden. Maar wat is nou de meest geschikte scooter voor jou? En waar let je op tijdens de aankoop van een scooter?

Waarom kiezen voor een Vespa scooter?

De Vespa is wel echt de koningin onder de scooters. De vormen, het design, de kleuren, modellen, rijcomfort.. Een Vespa scooter biedt alles waar jij naar op zoek bent. Het is even een flinke smak met geld, maar wij kunnen je eerlijk vertellen dat dit het echt waard is.

De retro look van de Vespa

De scooter herken je meteen, omdat de scooters kwalitatief goed en mooi zijn afgewerkt. Het ontwerp oogt ook nog eens retro. Het is gebaseerd op het basisontwerp van de scooters, waardoor je de Vespa scooters ‘retro’ kunt noemen.

Ben je niet zo van de retro-vibes en wil je graag een trendy scooter? Gelukkig is er keuze genoeg uit modellen, zoals de Vespa Primavera en Vespa Sprint. Wil je echt voor een uniek design gaan? De Vespa Elettrica heeft een uniek en modern design. En hij is ook nog eens elektrisch, zoals de naam al zegt. Dat betekent stijlvol de weg op én het milieu een handje helpen. Hoe fijn klinkt dat?!

Een Vespa scooter aanschaffen

Een Vespa is mooi, is gemaakt van kwalitatief goede onderdelen en is betrouwbaar. Maar toch moet je wel flink in de buidel tasten om een Vespa scooter aan te schaffen. Daarom is het niet voor iedereen mogelijk om een scooter te kopen. Gelukkig heeft Voordeelscooters de perfecte oplossing: een scooter leasen!

Hierbij betaal je de scooter in termijnen van 36, 48, 60 of 72 maanden af. Daardoor is het niet €3.000 in één keer betalen, maar elke maand maar een paar tientjes. Dat maakt scooter rijden op een mooie Vespa direct een stuk leuker!

Accessoires; ook leasen?

Heb je naast een scooter ook nog accessoires op je lijstje staan? Die kan je gewoon meenemen in je lease contract. Dus wil jij een windscherm of helm? Neem het aankoopbedrag mee in het samenstellen van je scooter lease plan.

Op de website van Voordeelscooters heb je een handige configurator, of eigenlijk rekenmachine, waarmee jij berekent hoeveel je per maand kwijt bent wanneer je kiest voor het leasen van een Vespa scooter (of natuurlijk een andere scooter uit hun assortiment).